Åbent hus: 20/10 kl. 11:00-11:20

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02016
Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.314 / 26.946
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1908
Energimærke
E
Boligareal
180 m2
Grundareal
100 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.898 kr.
Forbrug pr. mdr.
666 kr.

Høeghsmindevej 3, ST.
2820 Gentofte

HERSKABS
LEJLIGHED
MED HAVE

Sjældent udbudt stor herskabslejlighed med egen have og terrasse. Der er meget få af den slags flotte lejligheder med mulighed for 4 separate værelser og to store stuer samt køkken alrum. Istandsat med sans for detaljen og bevarelse af den klassiske stil. Her er utrolig højt til loftet, smukke stukdetaljer, høje paneler, klassisk svensk brændeovn med glasindsats og helt nyt bad og toilet med gulvvarme, marmor og materialer fra Bad og Stil. Lejligheden ligger centralt mellem Hellerup, Gentofte og Charlottenlund med Bernstoffparken, Charlottenlund skov og Gentofte sø indenfor kort gåafstand. Boligen kort fortalt; Egen have foran og langs huset, så der altid kan findes en solkrog eller plads til fodboldspil, trampolin og leg. Boligens store vinduer skaber et helt utroligt lysindfald hele dagen igennem. Her er kort afstand til gode institutioner og skoler i nærheden samt tog og transportmuligheder – byen er kun 15 min væk i tog. I gåafstand findes bl.a. idræts- og svømmefaciliteter ved kildeskovshallen, HIK.

Boligen ligger i en rødmuret palævilla fra 1908, der præsenterer sig med en karakterfuld frontgavl, sortglaseret mansardtag og hvidmalede vinduespartier. Ejendommen besidder kort sagt en klassisk charme, som fortsætter indendøre med sildebensparket, elegante stuklofter og fyldningsdøre. Alle istandsættelser er foretaget med respekt for boligens originale stil, og indretningen er gennemført og smagfuld.

Til lejligheden hører også to store kældrerum i ejendommens fælles kælder, et helt separat kælderrum under køkkenet og et skur. I kælderen kan man blandt andet få et stort disponibelt rum, der evt. kan bruges som gildestue, aktivitetsrum, hjemmebiograf, eller kreativt arbejdsrum med flere rum i værelseslignende tilstand. Der er ligeledes et stort disponibelt rum på loftsetagen, der også tilhører lejligheden. Endvidere er der to parkeringspladser lige foran døren, så indkøb og børn nemt kan følges ind. For parret, eller børnefamilien der ønsker en centralt beliggende lejlighed i luksusklassen, er denne ejerlejlighed det helt rigtige valg.