Sagsdata

Sagsnr.
JN07396
Kontant
7.495.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.332 / 26.982
Boligtype
Villa
Opført
1913
Ombygget
2005
Energimærke
D
Boligareal
204 m2
Kælder
68 m2
Grundareal
979 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
6.995 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.743 kr.

Rudersdalsvej 62
2840 Holte

FLOT
VILLA I
HOLTE

Med en naturskøn beliggenhed i Holte mellem Rude Skov og Søllerød Sø, finder I denne herskabelige murermestervilla, som præsenterer sig med lys facade, muret gesims, hvide sprossevinduer og sort, halvvalmet tegltag. Inden døre venter en behagelig atmosfære med eksklusive løsninger.

Rundturen starter i det imponerende køkken, som præsenterer sig i en formidabel kombination mellem naturfarver og skarpe, sorte elementer. Elegancen underbygges af den detaljerede stukkatur, og arbejdslyset sikres fra en række loftspots. Rundt om hjørnet smyger spisestuen sig, og på vinklen mellem de to sektioner står en brændeovn klar til at bidrage med den lune hygge i de kølige måneder. Fra spisestuen er der dobbeltdøre til terrassen samt franske døre til stuen, som beriges af et sydvendt lysindfald fra den brede glasskydedør til den overdækkede terrasse. Etagen afrundet af et soveværelse, hvorfor I kan have separat forældreafdeling, og et badeværelse med kar. På førstesalen venter jer yderligere to værelser samt et gæstetoilet, mens kælderen byder på endnu et badeværelse og en række gode disponible rum. Badeværelset er udført med mørke klinker, hvilket resulterer i et imponerende look. Anvendelsesmulighederne af de mange disponible rum synes uendelige, og et af lokalerne har et storslået glasparti til haven. Træd ud i den charmerende have, hvor frodig beplantning både sikrer jer et ugeneret ophold på terrasserne og en betagende udsigt med mulighed for at følge årstidernes changerende farver. Ude råder I ligeledes over en bred carport.

Fra adressen har I gåafstand til skole, daginstitution, busstoppested samt fritidsaktiviteter, og efter en lang dag kan I slentre ture i den fredelige natur, for eksempel langs søens bløde vand eller i den knitrende skovbund. Indkøb nås på cykel, hvilket også gælder for Holte S-togstation, mens bilen får jer til motorvejen på omtrent fem minutter.

Bestil en fremvisning.