Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07954
Boligtype
Villa
Opført
1903
Ombygget
1937
Energimærke
D
Boligareal
136 m2
Kælder
68 m2
Grundareal
565 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/3

Violvej 23
2820 Gentofte

KLASSISK
GENTOFTE-
VILLA

Nu udbydes klassisk Gentofte-villa på en virkelig attraktiv beliggenhed på én af Gentoftes efterspurgte villaveje i gåafstand til de populære kommune- og privat skoler. Endvidere er der kort afstand til den hyggelig Gentoftegade, der byder på gode indkøbsmuligheder, caféer som Emmerys og Joe & The Juice, biograf, Fitness.dk og mange flere. Er du til sport og fritid kan anbefales Gentofte Tennisklub, Kildeskovshallen eller måske en løbetur rundt om Gentofte Sø. Selve ejendommen er opført i 1903 med fine og yderst anvendelige tilbygninger tilføjet ikke mange år senere. Boligen fremstår i rigtig god stand både inde og ude, og byder på mange spændende detaljer som stuklofter, stuer en suite og den helt rigtige atmosfære. En større renovering blev igangsat i 2006, med nyere vinduer i næsten hele huset, gennemgang af elinstallationerne, nyere køkken, renovering af facade, nyere træterrasse/fliseterrasse og meget mere.

Grunden på 565 m2 er delt op med en dejlig plæne med god plads til leg og trampolinspring en hyggelig flisebelagt terrasse, hvor man kan sidde i solen mod vest og nyde et glas. Her er endvidere en skøn træterrasse med plads til et stort selskab i sommervarmen. Den fine carport med redskabsskur,er placeret praktisk oppe ved huset, så man nemt kan træde indenfor med dagens indkøb. Slutteligt er der en praktisk overdækning til fx. cykelparkering, barnevognen eller andet. Boligens 136 velindrettede kvadratmeter fungerer perfekt til familien med både små eller store børn, da boligens tre soveværelser er placeret smart i forhold til badeværelser og privatliv. Hvis vi starter oppefra, finder man to rigtigt gode værelser, hvor det ene har adgang til sydvendt balkon.

Endvidere findes der et badeværelse, hvor der d.d. er ført vandslanger, faldstammer, vådrumsgipsplader og elektricitet frem således, at der nemt kan etableres husets 2. badeværelse (spørg ejendomsmægleren herom/se placering af toilet, håndvask og bruseniche på plantegningen). I stueetagen finder man praktisk entré med plads til overtøjet, smuk mindre hall med trappeløb til både 1. sal og kælder samt den lyse dagligstue med smukt stukloft i åben forbindelse til karnapstuen. Dagligstuen ligger en suite med spisestuen der ligeledes byder på smukt stukloft og ligger i åben forbindelse til det grebsløse køkken fra HTH. Fra spisestuen er der adgang til træterrassen og soveværelset hvorfra man både kan træde ind i det hyggelige badeværelse med badekar og træterrassen. Husets kælder på 68 kvadratmeter, er i fin stand og byder på vaskerum, to gode disponible rum, værksted, toilet og viktualierum. Så leder du efter en klassisk villa på en af de hyggelige blomster-veje, så ring for en fremvisning.