Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01879
Boligtype
Villa
Opført
1949
Ombygget
2015
Energimærke
D
Boligareal
223 m2
Kælder
73 m2
Grundareal
1.073 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2

Hummeltoftevej 155
2830 Virum

ARKITEKT-
TEGNET
VILLA

Drømmer I om en bolig ud over det sædvanlige? På Hummeltoftevej 155 i Virum finder I denne flotte og rummelige villa, som er tegnet af arkitekten Bjørn Børjeson og opført i 1949. Den unikke murstensfacade samt de smukke, indvendige palisanderdetaljer er blot en del af det formidable, æstetiske udtryk, I kan se frem til.

Ejendommen fik lagt nyt tag med undertag i 2013, hvor huset samtidig blev efterisoleret. I 2015 stod den store tilbygning færdig, og samme år blev terrassen lagt om. Indretningen strækker sig over forskudte plan. Stueplanet består af to værelser, hvoraf det ene har en hems, og et Koch-køkken fra 2012 med elementer i valnød toppet af en pæn granitbordplade. Etagens øvrige kvadratmeter er dedikeret til tre fantastiske stuer en suite, som har loft til kip og er beklædt med henholdsvis sildebensparketgulv og skiferfliser i pejsestuen. Det er desuden værd at bemærke glasfoldedørene i den ene stue, som udvisker grænsen mellem inde og ude på fineste vis. På førstesalen venter yderligere tre værelser og et badeværelse med bruseniche, mens boligen afrundes af kælderen, der indeholder et disponibelt rum, et fyrrum, endnu et brusebadeværelse samt et bryggers med plads til vaskefaciliteter. Grunden på 1.073 kvadratmeter er velanlagt med en ugeneret have, som er helt lukket og omkranset af mur hele vejen rundt, så børn og hunde trygt kan boltre sig på den legevenlige græsplæne. Når vejret arter sig, kan solen nydes på terrassemiljøet med lækker grillmad på tallerkenen og kølig rosé i glasset.

I bosætter jer få hundrede meter fra naturskønne omgivelser i Lyngby Åmose, og I har ligeledes kort afstand til hverdagens fornødenheder i form af Virum Skole, daginstitution, sportsfaciliteter, Sorgenfri S-togsstation og indkøbsmuligheder. Pendleren kan desuden glæde sig over den nemme tilkørsel til motorvejen, som nås på et par minutter i bil.