Sagsdata

Sagsnr.
JNC02028
Kontant
2.400.000
Udbetaling
120.000
Brutto / netto
9.835 / 8.740
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1961
Energimærke
D
Boligareal
57 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.146 kr.
Forbrug pr. mdr.
477 kr.

Ordrupvej 41B, 3. 3.
2920 Charlottenlund

2V MED
ALTAN &
ELEVATOR

Skøn lejlighed med elevator og stor altan, som har en fantastisk milevid udsigt. Med en placering på 3.sal i en pæn og centralt beliggende ejendom med elevator i det hyggelige Ordrup, venter der jer her en lys bolig med smuk udsigt. Her er tale om en ganske rummelig ejerlejlighed der er nyrenoveret og indrettet i gode materialer og hertil kommer en stor og ret ugeneret altan orienteret mod vest. Normalt betyder 2Ver, at pladsen er begrænset, men i denne lejlighed er indretningsmulighederne mange og kan let rumme alle dine yndlingsmøbler og en masse gæster, uden at pladsen føles for trang. Herudover får du et dejligt soveværelse med en praktisk indbygget skabsseng, så pladsen kan udnyttes optimalt.

Fra begge værelser strømmer lyset ind udefra, og fra stuen og er der direkte udgang til den rummelig altan. I de varme måneder bliver altanen en naturlig udvidelse af lejlighedens opholdsrum, og her kan du nyde middagen eller en kop kaffe i aftentimerne. Køkkenet er funktionelt indrettet med hvide elementer og god arbejdsplads til de gastronomiske udfoldelser. Lejligheden byder desuden på et lækkert og rummeligt flisebadeværelse med smuk nypoleret terrazzogulv.

Ejerforeningen er veldrevet, og fællesomkostningerne er lave.Der er fællesområder, private parkeringsforhold og affaldssorteringsmulighed. Trods adressen Ordrupvej, kommer I til at bo helt væk fra Ordrupvejs trafik, da lejligheden ligger perfekt inde bag ejendommen og ingen vinduer mod vejen. Men straks når I træder ud af gadedøren, venter der et bredt udvalg af butikker og velassorterede supermarkeder. En tur ud til vandet ved Skovshoved Havn klares hurtigt på cykel, og når I skal videre omkring, er der nem adgang til S-tog og blot 100 meter til bussen.