Sagsdata

Sagsnr.
JNL02051
Kontant
7.850.000
Udbetaling
395.000
Brutto / netto
31.894 / 28.356
Boligtype
Rækkehus
Opført
2015
Energimærke
A2010
Boligareal
133 m2
Grundareal
171 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.084 kr.

Kildegårdsvej 65A
2900 Hellerup

LÆKKERT
RÆKKE-
HUS I 2900

Nu har I chancen for at overtage dette lækre rækkehus, som er velindrettet med tre værelser, to badeværelser og opholdsrum med plads til nærvær. Ydermere kan I glæde jer over en henrivende beliggenhed i Hellerup tæt på faciliteter til både hverdag og fritid.

Boligen er opført i 2015, og derfor møder I straks ved ankomsten et moderne udtryk, med rene linjer. Det fortsætter inden døre, hvor man har lagt vægt på en lys og luftig atmosfære ved at lave en passende loftshøjde og brede gulv-til-loft-vinduespartier, som tilmed er udstyret med speciallavede gardiner. Af særligt harmoniske detaljer finder I kun to typer gulve – rektangulære grå klinker og brede egetræsplanker, i øvrigt med gulvvarme overalt. Køkkenet præsenterer sig med en tidløs æstetik i form af hvide fronter og matchende metroklinker, med hvidevarer fra henholdsvis Miele og Liebherr og der er en Quooker vandhane. Køkken, bad og skabselementer er alle fra HTH i matchende design i hele huset. I køkkenet er der plads til en spisesektion, og der er udgang til terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes i morgensolen. I stuen vælter solstrålerne gavmildt ind af glaspartierne og der er udgang til terrasse og have, hvor solen ses fra middag til den går ned. Stueetagen har desuden en entre og et stilrent badeværelse med brus. På første sal er et forældresoveværelse med walk-in-closet og to børneværelser med klædeskabe. Det store badeværelse på første sal er i samme stil som i stueetagen og har desuden vaskemaskine og tørretumbler fra Miele. Huset råder over hele to loftsrum, med god plads til opbevaring. Huset råder over to parkeringspladser, en foran huset og en på parkeringspladsen, der er lavet kun til området, hvor gæster også kan parkere. Der hører desuden et skur med, hvor der er god plads til cykler og haveredskaber. Samlet set tilbyder rækkehuset gode og praktiske løsninger og så kræver bolig inde såvel som ude minimal vedligeholdelse.

Hverdagens fornødenheder er lige i nærheden, og det samme gælder for hyggelige Gentoftegade samt Gentofte Sø. Waterfront Shoppingcenter og strandvejen er kun en cykeltur væk, og på 5 minutter i bil kan man være i Lyngby eller på Østerbro. Desuden kan Hellerup S-tog station nås på få minutter. Kort fortalt er alt, hvad hjertet begærer, indenfor gå- eller cykelafstand.