Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07951
Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.399 / 26.777
Boligtype
Villa
Opført
1900
Ombygget
2000
Energimærke
C
Boligareal
251 m2
Grundareal
3.000 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.958 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.731 kr.

Skytteengen 23
3450 Allerød

LÆKKER
VILLA I
ALLERØD

Leder du efter en tilbagetrukket og skøn villa i Allerød med smukke detaljer og kvalitetsløsninger, så læs blot videre her. Området denne præsentable bolig er beliggende i er særlig god, da der er mindre end en halv times kørsel til København, og i nærområdet finder I alt, hvad I skal bruge i hverdagen. Der er gåafstand til Engholmskolen, daginstitution, idrætshal, offentlig transport og indkøbsmuligheder, som alt sammen befinder sig indenfor en radius af blot én kilometer fra adressen. Endvidere ligger Rørmosen og PP Skoven, hvor familien og fx hunden kan luftes på stille gåture lige udenfor døren.

Selve ejendommen er istandsat inde som ude med gennemtænkte løsninger således, at alle de 251 m2. bolig bliver udnyttet bedst muligt. Planløsningen er fordelt således: Du bydes velkommen i boligens hall med kig hele vejen op til førstesalens fritlagte bjælker, videre føres du ind til selve husets hjerte, det flotte køkken-alrum, hvor der er god plads til store middage eller bare hverdagens hyggelige måltid. Stort soveværelse med adgang til eget walk-in closet samt lækkert badeværelse. Endvidere er der i stueplan husets andet badeværelse samt praktisk bryggers med vaskefaciliteter og naturgasfyr.

Herfra er der adgang til dekorativt selvbærende glasparti, der fører dig over til husets anneks på hele 50 m2. (udhus), der kan bruges til alle mulige spændende ting som gildesal eller et fantastisk hobbyrum. På 1. sal finder du den skønne højloftede dagligstue der med kæmpe kvist og fritlagte bjælker skaber en perfekt ramme for tv-hygge og samvær. Fra stuen er der adgang til hele fire gode værelser samt nydeligt gæstetoilet. Grunden, som denne attraktive villa er beliggende på, er nærmest udlagt som en skøn mindre park, med gode solkroge og terrasse, hvor man nemt kan tilbringe mange timer i sommervarmen. Der kunne skrives meget mere om denne bolig, men det allerbedste er naturligvis en fremvisning, hvor du selv kan få lejligheden til, at finde dit helt nye hjem. Velkommen på Skytteengen 23.