Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01943
Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Brutto / netto
18.324 / 16.190
Boligtype
Villa
Opført
1940
Energimærke
E
Boligareal
83 m2
Kælder
83 m2
Grundareal
653 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.962 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.959 kr.

Kramsvad 8
2800 Kongens Lyngby

I STEN-
GÅRDS-
KVARTERET

Nu har I chancen for at overtage nøglerne til denne skønne villa i det populære Stengårdskvarter i Kongens Lyngby. Der er en virkelig veludnyttet kælder/underetage, som skal tænkes med ind i jeres indretning. Der er mange anvendelsesmuligheder. Også planløsningen i stueplan kan nemt ændres, så der er både to eller tre soveværelser.

I får en bolig på ialt 166 etagemeter. Ejendommen er oprindeligt opført i 1940 og er løbende blevet passet og vedligeholdt. Taget er skiftet i 2016 og huset bærer præg af, at beboerne har elsket at bo her. Hoveddøren i huset samt vinduerne i både kælderen og stuen er blevet skiftet løbende over de sidste fire år. Indenfor byder stueplan på en indbydende entre med plads til overtøj, et badeværelse og et stort soveværelse med god plads til skabe og dobbeltseng. Derudover finder I et ældre, men nydeligt køkken med hvide fyldningsfronter. I spisestuen er der god plads til de store hyggelige familiesammenkomster og middagsselskaber. Spisestuen med brændeovn er i åben forbindelse med dagligstuen, hvor der er god plads til et stort sofaarrangement, der er direkte udgang til en anvendelig udestue. I denne lyse udestue er der rig mulighed for at indrette et lækkert opholdsmiljø med kig til haven. Udestuen kan nemt opvarmes og benyttes i vintermånederne til juletræ m.v. I kælderen vil I få hele tre gode disponible rum med et væld af anvendelsesmuligheder. Der er højt til loftet og vinduer over jordhøjde, som giver en følelse af underetage mere end kælder. Måske skal I have hjemmebiograf, walk-in-closet eller hobbyværksted. Dertil byder etagen på et stort praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteterne, det er muligt at indrette et badeværelse og på den måde få en virkelig optimalt udnyttelse af underetagen.

Udenfor fuldendes villaen af den pragtfulde have med flere skønne terrasseområder omkring huset. Her får I blandt andet adskillige solkroge og en stor fliseterrasse, hvor I kan spise aftensmaden under overdækket, omkranset af de flotte bede og skyggefulde træer. Både hus og have indbyder til livets mange fester kan holdes hjemme med stor succes. Fra adressen har I alle hverdagens fornødenheder lige nærheden, såsom Den Lille Skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og Stengården Station. Inden for cirka tre kilometer fra boligen kan I desuden nyde de naturskønne områder ved Bagsværd Sø og Lyngby Sø. Bemærk der er indlagt fibernet på ejendommen.