Sagsdata

Sagsnr.
JNF01211
Kontant
6.195.000
Udbetaling
310.000
Brutto / netto
25.099 / 22.213
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2014
Energimærke
A2010
Boligareal
115 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.417 kr.
Forbrug pr. mdr.
500 kr.

Rundholtsvej 56, 3. 4.
2300 København S

50 KVM
ALTAN M.
VANDUDSIGT

Eksklusiv 3Ver på Islands brygge med 50 kvm privat altan, der byder på både morgen- og aftensol samt vandudsigt. Egenparkeringsplads i aflåst p-kælder.

Både bolig og beliggenhed er i top, når I flytter ind i denne eksklusive lejlighed, som placerer sig midt mellem by, vand og natur. I kommer til at bo på en af Bryggens mest attraktive adresser få skridt fra det grønne Amager Fælled samt Havnevigen – den ny anlagte sandstrand. Her kan I nyde en kaffe i solen ved den lokale café. Dette stemningsfulde område forener det gamle Islands Brygge, havneløbet og det hyggelige kolonihavekvarter, Nokken. Tårnene, som er navnet på de arkitekttegnede ejendomme fra 2014, er placeret i et fænomenalt område på Bryggen. De daglige indkøb foretages nemt i enten Rema 1000 blot få meter fra lejligheden, i Irma ved A-huset eller i de mange lækre specialbutikker i området. Endvidere ligger Fisketorvet lige over Bryggebroen. Her kan du også stå på havnebussen, der sejler til Nyhavn på bare 15 minutter. Ejendommen ligger afskærmet fra al trafik, hvilket giver følelsen af ro samtidig med du er tæt på byen og alle dens muligheder.

Lejligheden: Lejligheden på Rundholtsvej henvender sig til den kvalitetsbevidste køber. Du bydes velkommen i lejlighedens fine entré der indeholder indbygget skabsplads til både sko og overtøj. Herfra er der adgang til et super lækkert badeværelse, der er opført i kvalitetsmaterialer i form af mørke fliser/klinker, hvide elementer og tilhørende bruseniche. Entreen fortsætter ind til lejlighedens kæmpe køkken/alrum, der giver rig mulighed for både spiseplads og sofalounge. Her er materialevalget endnu engang topprioriteret. Herfra er der udgang til boligens store altan, hvor der er plads til familiehygge og grillaftener. Altanen er designet således, at der er udgang til den fra alle lejlighedens rum. Soveværelset byder på indbygget skabsvæg med rigeligt plads til garderoben og selvfølgelig udgang til den indbydende altan. Ved siden af soveværelset ligger lejlighedens sidste værelse, der med den rigtig fine størrelse byder på masser af muligheder, hvad enten det er kontor, børneværelse eller walk-in closet. Der er lavet tilvalg for 200.000 i lejligheden, med flotte granit bordplader i køkken og på kogeø, samt coocker, flotte eksklusive trægulve i hele lejligheden, ekstra mange indbyggede skabe