Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07955
Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
36.605 / 32.568
Boligtype
Villa
Opført
1918
Ombygget
1967
Energimærke
C
Boligareal
219 m2
Kælder
64 m2
Grundareal
1.034 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.723 kr.

Nærum Hovedgade 100
2850 Nærum

SMUK
VILLA I
NÆRUM

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, som er renoveret fra A-Z? Så tag med os til Nærum Hovedgade 100 i Nærum, hvor denne flotte og rummelige herskabsvilla står parat til at slå dørene op for sine nye ejere.

Ejendommen fra 1918 præsenterer sig med et klassisk og indbydende ydre. Det positive førstehåndsindtryk fortsætter inden døre, hvor den veldisponerede planløsning strækker sig fra kælder til første sal med et formidabelt lysindfald, smukke plankegulve og vandbåren gulvvarme overalt. Huset er tilmed gennemgribende istandsat og moderniseret i 2018-2019, hvilket blandt andet omfatter nyt tag, facader, vinduer, døre, gulve, lofter, isolering og varmeanlæg. Stueplanet råder over tre indretningsvenlige værelser, et brusebadeværelse og et gæstetoilet foruden opholdsmiljøet med køkken-alrum, stue og spisestue i åben forbindelse. Det
specieldesignede snedkerkøkken fra Handcrafted Interior stammer ligeledes fra totalrenoveringen, og hjemmekokken får rigelig albuerum til madlavningen ved bordpladen af Carrara Marmor i mat hvid. På førstesalen venter endnu et værelse, et luksuriøst badeværelse med bruseniche samt en stue med udgang til en fremragende balkon. Kælderen afrunder boligen med tre disponible rum, et vinrum, et toilet samt et kombineret bryggers og bruserum.

Udendørs får I fornøjelsen af en stor, ugeneret have, som tilgås via den flotte trappe direkte fra spisestuen, så sommersalaten nemt kan bringes ud og nydes med et glas kølig rosé. Dertil kommer en dobbeltcarport til bilen. I bosætter jer nær Jægersborg Hegns naturskønne omgivelser, hvor det er oplagt at lufte børn, hund og løbesko. Størstedelen af hverdagens fornødenheder befinder sig endvidere inden for en radius af blot én kilometer fra adressen, således at I har kort gåafstand til skole, daginstitution, offentlig transport og indkøb. Pendleren kan desuden glæde sig over den lette tilkørsel til motorvejen.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.