Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01939
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
28.532 / 25.368
Boligtype
Ideel anpart
Opført
1918
Energimærke
C
Boligareal
128 m2
Grundareal
1.351 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.676 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.142 kr.

Vitus Berings Alle 3A, 1.
2930 Klampenborg

EKSKLUSIV
VILLA-
LEJLIGHED

I et af de lækreste områder nord for København, finder I Klampenborg, der ligger ganske tæt ved Øresund. Området er en fryd for øjet, som med sin betagende natur rummer både fantastisk skovområde og strand. Den attraktive beliggenhed gør det muligt at tilfredsstille alle, der nyder en dukkert ved den smukke Bellevue Strand eller en lang gåtur i Dyrehaven. Outdoor aktiviteterne og rekreationsmulighederne er i gåafstand samtidig med, at I ikke er langt fra København. Tæt på Bellevue Strand ligger Klampenborg Station, som via S-toget eller Kystbanen bringer jer til Nørreport på omkring 20 minutter.I finder en bred vifte af indkøbsmuligheder i Ordrup, Charlottenlund og Hellerup. Butikssortimentet egner sig både til at kreere fine middage fra de små specialforretninger og til dagligdagens måltider, der klares i de mange supermarkeder. Nogle af kommunens bedste skoler ligger inden for rækkevidde, i Skovshoved og Charlottenlund.

Synet af den elegante villa, giver jer øjeblikkeligt fornemmelsen af, at den gemmer på en masse særlige fortællinger, siden dens opførelse i 1918. Den er i blevet gennemgribende renoveret fra top til tå i 2019 og er i den forbindelse opdelt i lejligheder. Alt er derfor helt nyt fra 2019 og endnu ikke beboet af nogen. Denne helt unikke og charmerende lejlighed byder jer velkommen med en privat entre med gæstetoilet og trappe op til lejligheden. Fra reposen på 1. sal, har I adgang til lejlighedens lækre badeværelse med vaske/tørremaskine og bruseniche. Stuen er helt fantastisk lys og velindrettet. Der er fritlagte bjælker og meget højt til loftet i stuen, hvor du også kan åbne dørene til en skøn altan. Stuens mange spændende vinkler indbyder til at indrette små hyggekroge og sætte jeres helt eget præg. Det meget store køkken er stilrent, smagfuldt og emmer af en hyggelig atmosfære. Spisepladsen indbyder til at blive et naturligt samlingspunkt, hvor dagligdagens samtaler kan foregå, alt imens aftensmaden syder i ovnen. Køkkenets stil passer perfekt til boligens øvrige klassiske stil, og der er tænkt på både kvalitet og funktionalitet. I en fantastisk bue for enden af køkkenet, har I udgang til dekorativ altan. Her kan I nyde et godt glas vin i selskab med en god bog på en lun sommeraften, eller blot have en følelse af at naturen er med i køkkenet.

Lejligheden byder udover stuen og det store spisekøkken, på et stort soveværelse, endnu et værelse og en utrolig veludnyttet hems. Fra denne hems har I direkte kig ned til stuen, og den gode plads giver jer mange ekstra muligheder for indretning alt efter jeres behov. Den ene del af hemsen er indrettet som et meget brugbart depotrum. Haven er skøn med plads til både leg og mange grillaftenen på de lange sommerdage. Du har også dit helt eget drivhus til friske grøntsager. Rundturen på Vitus Berings Alle 3A efterlader et indtryk af en villalejlighed, som har bevaret sin klassiske arkitektoniske stil med et væld af æstetiske finesser i form af bjælker i loftet, elegante gulve, detaljerige vinduer, smukke paneler og ikke mindst et betagende lysindfald.