Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07947
Kontant
9.950.000
Udbetaling
500.000
Brutto / netto
40.234 / 35.245
Boligtype
Villa
Opført
2008
Energimærke
B
Boligareal
160 m2
Grundareal
639 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.572 kr.
Forbrug pr. mdr.
583 kr.

Babylonevej 2A
3050 Humlebæk

UDSIGT
TIL SKOV
& STRAND

Villa med sjælden udbudt udsigt til skov og strand. Kvalitetsmaterialer, lækre detaljer og et vidunderligt lysindfald venter i denne nyere opførte villa fra 2008 ved Gammel Strandvej i Humlebæk. Hertil kommer en fantastisk atmosfære med en loftshøjde på over syv meter for ikke at glemme den betagende udsigt til både skov og Øresund, der er en seværdighed i sig selv. Beliggenheden er uovertruffen på en stille vej med direkte haveadgang til skoven, og få skridt fra privat fælles strandgrund med badebro. Generelt er omgivelserne omkring Krogerup og Kelleris meget fredfyldte. På cykel er der knap fem minutter til Louisiana og Humlebæk Havn, og ellers byder Humlebæk på alt til hverdagens behov.

Den smukke ejendom med sortmalet facade, rødt tegltag og sprossede vinduer er arkitekttegnet og fremstår yderst indbydende med sine 160 m2 + 34m2 atelier. Finesserne er talrige inden døre med genvex-anlæg, Arne Jacobsen-dørhåndtag, gulvvarme overalt og hvidpigmenterede plankegulve. Især det enorme opholdsmiljø med stue, spisestue og køkken ud i ét imponerer med en pragtfuld akustik og rummelighed, som skal opleves for at få den fulde fornøjelse. Dagslyset strømmer uhindret ind gennem de mange glaspartier, og stuen har en nydelig Sparetime-pejs og to dobbeltterrasseudgange.

Endvidere er og der er yderligere to udgange fra køkken-alrummet til den overdækkede træterrasse. JKE-køkkenet har et stilrent design med hvide elementer, der toppes af en sort, italiensk stenbordplade – også på køkkenøen orienteret mod resten af rummet. Stueplanet rådet også over et større bryggers med udgang til carporten, et badeværelse og et værelse med egen udgang. Endvidere finder I et beundringsværdigt atelier med terrasseudgange. På førstesal møder I et elegant badeværelse med badekar og to værelser med balkoner – det ene har sågar to, hvor den fabelagtige udsigt over Øresund også kan nydes. Den sydvendte, delvist overdækkede terrasse er et himmelsk sted at opholde sig gennem den lune årstid i selskab med venner og familie. Bestil en fremvisning.