Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07845
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1963
Energimærke
C
Boligareal
113 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1

Skodsborgparken 58, 1. TV.
2942 Skodsborg

MELLEM
SKOV OG
ØRESUND

Nu har I chancen for at bo i en smuk lejlighed på Nordsjællands svar på Den franske riviera med udgangspunkt for at leve det gode liv med masser af oplevelser. Skodsborgparken ligger nemlig tæt på et væld af attraktioner såsom Jægersborg Hegn samt Vedbæk- og Skovshoved Havn, mens I fra selve lejligheden får en exceptionel panoramaudsigt til livet på Øresund samt direkte adgang til ejendommens private strand med fred for andre badegæster.

Her er en lys og indbydende atmosfære, en smuk udsigt over Øresund og hele to skønne altaner imod øst og vest. Ejendommen er meget velholdt og har elevator.

Den attraktive beliggenhed ved Strandvejen gør, at du er tæt på Vedbæk og Rungsted havnes maritime liv, hvor et væld af restauranter og specialbutikker byder dig velkommen. Derudover er der ikke langt til gode indkøbsmuligheder i både Nærum og Vedbæk, ligesom København nemt nåes med tog fra Skodsborg Station. Så her får du både naturen helt tæt på og let adgang til alle byens muligheder.

Selve lejligheden er hyggelig og velindrettet, således at den store stue med pejs vender ud mod vandet for maksimalt udbytte af det betagende vue. De klassiske, franske fløjdøre leder ind til spisestuen. Det funktionelle køkken er udført med hvide elementer og rigelig opbevaring i skabe og skuffer.Boligen består også af et soveværelse, hvor I vågner op til synet af havet hver eneste morgen. Dertil kommer et badeværelse med badekar og separat brus samt et gæstetoilet. I får ydermere glæde af to pragtfulde terrasser mod henholdsvis øst og vest – begge med udsigt til årstidernes konstante forandring med vandet og skoven som kulisse. Da den efterfølgende blok er forskudt fra denne, ligger den østvendte altan beskyttet af en læmur, så den er dejlig ugeneret og vindstille.

Kunne du tænke dig selv at opleve udsigten over Øresund og den lyse atmosfære i lejligheden? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning, så du samtidig kan se de flotte, grønne omgivelser.