Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07845
Kontant
5.245.000
Udbetaling
265.000
Brutto / netto
21.238 / 18.892
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1963
Energimærke
C
Boligareal
113 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.373 kr.

Skodsborgparken 58, 1. TV.
2942 Skodsborg

MELLEM
SKOV OG
ØRESUND

Nu har I chancen for at bo i en smuk lejlighed på Nordsjællands svar på Den franske riviera med udgangspunkt for at leve det gode liv med masser af oplevelser. Skodsborgparken ligger nemlig tæt på et væld af attraktioner såsom Jægersborg Hegn samt Vedbæk- og Skovshoved Havn, mens I fra selve lejligheden får en exceptionel panoramaudsigt til livet på Øresund samt direkte adgang til ejendommens private strand med fred for andre badegæster.

I nærområdet kan I ligeledes træne i skovene, udforske de mange lækre gourmetspisesteder eller handle i Hellerup og Hørsholm. Fritiden kan spenderes i Mølleådalen, Vedbæk by og Kirkeskoven, mens I nær ved kan spille golf eller slentre i Dyrehaven lige udenfor hoveddøren. Ydermere er der kort afstand med tog til Kastrup samt Cityring til Københavns spændende butikker.

I bosætter jer i den høje og uforstyrrede del af bebyggelsen på første sal i en velfungerende ejendom, som har en flot opgang med elevator og mulighed for parkering i kælderen. Selve lejligheden er hyggelig og velindrettet, således at den store stue med pejs vender ud mod vandet for maksimalt udbytte af det betagende vue. De klassiske, franske fløjdøre leder ind til spisestuen. Det funktionelle køkken er udført med hvide elementer og rigelig opbevaring i skabe og skuffer.

Boligen består også af et soveværelse, hvor I vågner op til synet af havet hver eneste morgen. Dertil kommer et badeværelse med badekar og separat brus samt et gæstetoilet. I får ydermere glæde af to pragtfulde terrasser mod henholdsvis øst og vest – begge med udsigt til årstidernes konstante forandring med vandet og skoven som kulisse. Da den efterfølgende blok er forskudt fra denne, ligger den østvendte altan beskyttet af en læmur, så den er dejlig ugeneret og vindstille.

Bestil en fremvisning.