Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07958
Kontant
10.500.000
Udbetaling
525.000
Brutto / netto
42.485 / 37.794
Boligtype
Villa
Opført
1906
Ombygget
2003
Energimærke
C
Boligareal
276 m2
Kælder
40 m2
Grundareal
2.510 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
14.749 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.805 kr.

Hjortholmsvej 20
2830 Virum

Unik
ud til
skov

På en unik beliggenhed i et smukt og roligt kvarter i Virum toner denne pragtfulde villa frem med 316 etagemeter, der prydes af kvalitetsmaterialer, herskabelige detaljer og et charmerende udtryk. Herforuden får I en 2.500 m2 stor grund med direkte udgang til Geelskov og et gæstehus på 30 m2 med gulvvarme, køkken og badeværelse. Adressen ud til en stille vej uden trafik egner sig i høj grad til familien, hvor børnene kan lege. Alt til hverdagens forløb ligger inden for en radius af halvanden kilometer, så I kan gå eller cykle til det hele. Skal I til København, ankommer I efter omkring 14 minutter i bil, og ellers er I nær Virum Station.

Den sjældent udbudte ejendom er helt opdateret med pudsning af facade, maling, og selv taget er nyrenset samt algebehandlet. Haven er også klargjort efter alle kunstens regler, og også inden døre er førstehåndsindtrykket knivskarpt. I får glæde af jordvarme samt gulvvarme i køkkenet, badeværelset på første sal og i soveværelset i stueplan. Indenfor er det især de tre flotte stuer en suite, som imponerer med fine plankegulve, højt til loftet samt dekorative stukkanter og loftudsmykninger. Lyset strømmer ind gennem de mange vinduespartier, og i spisestuen har I sågar et sildebensparketgulv.

Det enorme køkken er specieltegnet og håndlavet med en landlig fremtoning, der passer ideelt til huset aura. Fyldningselementerne ledsages af en træbordplade, og det store ILVE-komfur assisterer hjemmets amatørkok til perfektion. Ved alrummet har I adgang til et loungerum med vinopbevaring. Resten af stueplanet rummer et lækkert soveværelse, et gæstetoilet og endnu et værelse til forskellig brug. På første sal møder I et vidunderligt badeværelse med mintgrønne mosaikfliser, også på hjørnespabadet. Dertil kommer tre værelser, hvoraf de to er i forlængelse med udgang til en balkon. Afslutningsvist venter en kælder.

Bestil en fremvisning.