Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02055
Kontant
9.295.000
Udbetaling
465.000
Brutto / netto
37.729 / 33.346
Boligtype
Villa
Opført
2011
Energimærke
A2
Boligareal
175 m2
Grundareal
960 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.860 kr.
Forbrug pr. mdr.
753 kr.

Højdevej 39A
2830 Virum

NYERE
1-PLANS
VILLA

Denne villa som er tegnet og opført af Lasse Larsen har mange kvaliteter.Med voksen- og børneafdeling, begge med eget badeværelse og en pragtfuld beliggenhed nær hverdagens gøremål, får familielivet fortrinlige rammer i Virum.

Ejendommen fra 2011 præsenterer sig flot med en facade i brune Petersen Tegl-mursten og et built-up-tag, hvilket skaber et kubistisk udtryk.Huset er udstyret med gulvvarme overalt samt akustiklofter i stue og køkken-alrum. I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en optimal planløsning helt uden spildplads. Huset centrerer sig omkring det herlige køkken-alrum, som med sin imponerende loftshøjde og store vinduespartier giver de optimale forhold til, at familien kan samles om madlavning og socialt samvær. Svane-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og matchende Corian-bordplader i flot kontrast til det grå flisegulv. Det er udstyret med en praktisk køkkenø og lækre hvidevarer fra Miele, heriblandt indbygget espresso-maskine, vinkøleskab og ovn i ergonomisk højde, så I får perfekte rammer til de kulinariske udfoldelser. Fra køkken-alrummet er der, via de store terrassedøre, direkte udgang til den vestvendte terrasse hvor aftensolen kan nydes.Efter middagen kan I trække jer tilbage i den tilstødende stue med trægulv og store vinduespartier, som sikrer et skønt lysindfald. Det oplagte forældresoveværelse har skydedørsskab og adgang til eget badeværelse med et særligt stort brusehoved. De to øvrige værelser er placeret i den modsatte ende af huset, hvor I finder endnu et badeværelse, der tilsammen udgør en ideel børneafdeling. Begge badeværelser har Svane-skabsmodul, Grohe-armatur og bruseniche. Afslutningsvis får I et stilrent bryggers med en vaskesøjle og et disponibelt rum med mulighed for at etablere et ekstra værelse, hvis I har behov for det. Udenfor venter en dejlig, nem have, hvor I fremfor lugearbejde kan nyde et glas kølig rosé under åben himmel på den rummelige vinkelterrasse.

I hverdagen finder I Virum Skole, daginstitution, indkøb og bus inden for en radius af halvanden kilometer, ligesom I får kort afstand til Furesø og skov. Endelig er der hurtig adgang til S-togsstation og Lyngby Omfartsvej, hvorfra Københavns centrum kan nås på en halv time.