Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02075
Kontant
3.195.000
Udbetaling
160.000
Brutto / netto
13.069 / 11.617
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1991
Energimærke
D
Boligareal
81 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.901 kr.
Forbrug pr. mdr.
620 kr.

Lindegårdsvej 38A, 1. TH.
2920 Charlottenlund

VEST-
VENDT
ALTAN

Nu kan du se nærmere på denne ejerlejlighed, der kan bryste sig af en central beliggenhed i Charlottenlund og en pragtfuld vestvendt altan. Her får du fornøjelsen af indbydende rammer, og dertil kommer bekvem afstand til alle hverdagens fornødenheder. Du bosætter dig i en stille opgang på første sal i en god og velfungerende ejerforening. Her får du brugsret over en skøn fælleshave, der byder på et grønt åndehul med opvoksede hække og blomstrende træer. Desuden får du glæde af et stort kælderrum og en privat parkeringsplads.

Du overtager en pæn og velholdt bolig, som fik etableret et nyt køkken i 2013, mens 2015 bød på en modernisering af badeværelset. Inden døre hersker der en lys og rummelig atmosfære, som gulv-til-loft-vinduerne særligt bidrager til. Entreen fungerer som en fordelingsgang, og herfra folder boligen sig ud via en veldisponeret planløsning. HTH-køkkenet brillerer med hvide elementer og masser af skabsopbevaring, således bordpladerne er frie til madlavning. Her er ligeledes en åben forbindelse til stuen, som lader lyset flyde frit mellem de to rum. Stuen er særdeles indretningsvenlig, og det brede glasparti i endevæggen giver direkte udgang til altanen. Videre er badeværelset med inventar fra Noro, og det er ekstra komfortabelt indrettet med et badekar med regnbruser. Ønsker du dog en mere praktisk løsning, er der allerede klargjort til en bruseniche. Boligen fuldendes af et soveværelse med fransk altan. På altanen kan du sidde i læ og suge solens stråler til dig det meste af dagen, mens du nyder den rolige udsigt til den frodige have.

Som afslutning på hele herligheden befinder du dig tæt på Hovedgaden med flere specialbutikker, mens Charlottenlund Station er under ti minutters gang fra adressen. Endvidere er Charlottenlund Slotshave lige i nærheden, som inviterer til lange stemningsfulde gåture.