Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01895
Kontant
4.395.000
Udbetaling
220.000
Brutto / netto
17.919 / 15.836
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2005
Energimærke
B
Boligareal
95 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.025 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.004 kr.

Jernbanepladsen 1, 2. B.
2800 Kgs. Lyngby

ALTAN
&
ELEVATOR

Har du et stort ønske om at bo centralt i Lyngby tæt på stationen og hverdagens fornødenheder? Så er denne treværelseslejlighed sikkert noget for dig. Boligen findes i en nydelig ejendom fra 2005 med elevator, og indenfor venter dig en veldisponeret planløsning, mens prikken over iet er den solrige altan. Du overtager et lyst og velholdt hjem, som prydes af et pænt trægulv, der breder sig til det meste af lejligheden. Entréen leder dig direkte ind i et stemningsfuldt opholdsmiljø, som består af et køkken og en stue ud i ét.

Det tosidede køkken tager sig godt ud med hvide fronter og en træbordplade, der matcher gulvet, og her er rigelig opbevaringsplads. Køkkenet er tilmed fuldt udstyret med gængse hårde hvidevarer, mens stuen nemt kan indrettes med et hyggeligt spiseafsnit og en komfortabel sofa. Badeværelset er rummeligt og med gulvvarme. Herudover har du både vaskemaskine og en tørretumbler placeret i lejlighedens badeværelse. Afslutningsvis byder lejligheden på to dejlige soveværelser, hvoraf det ene har skabsvæg og det andet har adgang til et lækkert walk-in-closet.

Det er oplagt at tilbringe sommersæsonen ude på den store altan, for her kan du snildt arrangere dig med behagelige havemøbler og en grill. Tilknyttet boligen er også et opbevaringsrum, egen p-plads i kælderen samt gæsteparkeringskort, og så kan alle beboere i bygningen også nyde tilværelsen på en kæmpe fællesaltan., Med adresse på Jernbanepladsen 1 kommer hverdagen til at glide let og ubesværet, da lejligheden ligger lige ved Lyngby S-togsstation. På tilsvarende vis er du blot få minutters gang fra indkøbsmuligheder, Magasin, Lyngby Storcenter samt et rigt udvalg af spisesteder. Har du et barn, er det værd at nævne, at pasningstilbud og skoler ligeledes er tæt på. Lyder denne bolig som noget for dig? Så kontakt os i dag for en fremvisning.