Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02047
Kontant
5.595.000
Udbetaling
280.000
Brutto / netto
22.794 / 20.145
Boligtype
Rækkehus
Opført
1981
Energimærke
E
Boligareal
124 m2
Grundareal
1.305 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.629 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.609 kr.

Fuglevadsvej 50A
2800 Kongens Lyngby

Lys villa
i fedt
kvarter

I det attraktive Fuglevadskvarter i Kongens Lyngby udfolder denne lyse etplansbolig sig tilbagetrukket fra vejen, hvilket sikrer rolige omgivelser. Hjemmet henvender sig særdeles til børnefamilien med tre værelser, to badeværelser og en lukket have. Ejendommen befinder sig i det fedeste kvarter midt i et grønt område med springvand i parken, sejlemuligheder i Mølleåen og nærhed til Sorgenfri Slotspark, hvor I kan følge årstidens gang. Falder der meget sne, er der sågar en kælkebakke tæt på, som børnene kan fornøje tiden med. Desuden kan alt til hverdagens behov nås inden for en radius af halvanden kilometer, og så er der under 500 meter til Fuglevad Station og busstoppested.

Jeres kommende hjem præsenterer sig solidt med rødchangerende mursten, og I får glæde af en dejlig carport med plads til to biler samt et depot/værksted i carporten. Hertil kommer en overdækket tørreplads og en hyggelig have med flere terrassekroge, hvor I kan slappe af i solskinnet og nyde en kold forfriskning gennem sommeren. Indenfor er boligens hjerte det indbydende opholdsmiljø med stue, spisestue og køkken i direkte forbindelse. Lyset strømmer ind gennem vinduespartier og døre, og en rustik murstensvæg supplerer atmosfæren på fineste vis. Brændeovnen spreder varme på mørke aftener, mens døren ud til udestuen forlænger sæsonen fra forår til efterår. Ved spisestueafdelingen er der åbent ud til det velholdte, U-formede køkken, hvor der bag overskabe og i skuffer er rigeligt plads til køkkenremedierne.

Som børnefamilie vil I også sætte pris på det store bryggers med egen indgang, så det er let at stille de mudrede gummistøvler. Herfra kan I ydermere tilgå to potentielle børneværelser og et badeværelse med badekar, mens det oplagte forældresoveværelse ligger ved entréen overfor endnu et badeværelse. Få en fremvisning.