Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02045
Boligtype
Villa
Opført
1962
Ombygget
1969
Energimærke
D
Boligareal
161 m2
Grundareal
717 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1

Slotsvej 34A
2920 Charlottenlund

1-PLANS
VILLA MED
ANNEKS

Attraktiv beliggenhed med gode skoler, handlemuligheder og rekreative områder. På en fredelig villavej i Charlottenlund, dér hvor børnene leger ude ved vejen, introducerer vi jer for denne velbyggede seks-værelses ejendom fra 1962. Husets tilbygning er fra 1969 og det lækre anneks på 31 m2 så dagens lys i 1992. Boligens 161 m2 er godt fordelt – I kan blot lade inspirationen få frit løb og indrette jeres nye hjem ud fra egne ønsker og behov. Adressen er attraktiv, med en række gode skoler og institutioner inden for en ganske kort cykeltur. Inden for en radius på 1500 m. er børnehave, Skovgårdsskolen, Skt. Josefs Skole og Ordrup Gymnasium. Handlemuligheder har I også mange af. Ordrupvej, Jægersborg Allé og Gentoftegade byder på et væld af muligheder. Går turen til København, ligger Charlottenlund Station kun to km. væk. Dyrehaven og Bernstorffsparken ligger inden for gåafstand.

Entréen fører til et fint gæstebadeværelse og bryggers med tilhørende vaskemaskine og tørretumbler. Villaens fire værelser byder alle på masser af plads og, som i resten af huset, et imponerende lysindfald. Også i masterbedroom og i to øvrige værelser får I glæde af de smagfulde indbyggede skabe, der giver jer masser af plads til opbevaring. Stilrent gæstebadeværelse med kar. Bevæger I jer over i den anden ende af huset, bliver I budt velkommen af en fantastisk opholdsstue, hvor børn og voksne kan samles til hygge foran den indbyggede pejs.
Spiseafdelingen er indrettet i åben sammenhæng med opholdsstue samt køkken – og I kan være sammen om lektierne mens middagen bliver gjort klar. Fra opholdsstuen, træder I ud på en fantastisk sydvestvendt terrasse, hvorfra hele familien kan nyde grillaftener til langt ud på de sene aftentimer. Spiseafdelingen har direkte adgang til et eksklusivt orangeri på 22 m2 fra 2012 med højt til loftet, pejs og plads til både krukker og etablering af hyggekroge. Orangeriet er beplantet med vin- og figentræ.

Køkkenet har fokus på funktionalitet og de fine hårde hvidevarer i rustfrit stål giver rummet et moderne touch. De smukke egeparket gulve fra Junckers i opholdsstue, spiseafdeling samt tre værelser vidner om kvalitet og smagfuldt design. Grunden på 717 m2 indbyder til hyggelige udendørsaktiviteter og en børnesikker, indhegnet samt ugeneret have.