Åbent hus: 15/12 kl. 11:00-11:20

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02042
Kontant
3.200.000
Udbetaling
160.000
Brutto / netto
13.061 / 11.609
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1938
Energimærke
F
Boligareal
61 m2
Kælder
31 m2
Grundareal
20 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/2
Ejerudgift pr. mdr.
2.736 kr.
Forbrug pr. mdr.
750 kr.

Lyngbyvej 345B, ST. TH.
2820 Gentofte

92 ETAGE-
METER
M. ALTAN

I gåafstand til Gentofte Sø, finder I denne velholdte og lækre treværelses lejlighed i en sund ejerforening fra 1938. Her er tale om et moderne og funktionelt indrettet hjem med gode løsninger. Lejligheden er beliggende tæt på Gentoftegade med det spændende og indbydende byliv. Det tager fem-seks minutters cykeltur at komme til Brobæk Mose, som ligger i tilknytning til Gentofte Sø. Går turen ind til København, kan I tage toget fra Vangede Station.

Med undtagelse af køkkenet, der er fra 2015, og renovering af kloak i 2016, blev boligen totalrenoveret i 2018. Fra du træder indenfor, er du ikke i tvivl om, at der er kræset for detaljerne. De talrige moderniseringer, som ny el og VVS i hele lejligheden, gør lejligheden indflytningsklar. Der er installeret den nyeste form for IHC wireless lampeudtag, med USB stik i de fleste rum, samt lysdæmper i soveværelse, bad, gang, stue og kælder. Hele boligen er lys, og den rummelige entré fører til et dejligt køkken med spiseplads og gode opbevaringsløsninger. Der er monteret varmevægsplader på gavlvægge i stueetage og de imponerende bøgegulve, som blev slebet i 2018, skaber en god rød tråd. Når I træder ind i stuen, bliver I mødt af et smagfuldt rum med et skønt lysindfald og adgang til altan. Indretningen gør lejligheden delevenlig. Soveværelset er lyst og rummeligt, med indbyggede skabe, med speciallavede skydelåger af spejl og glas med sikkerhedsfilm. Badeværelset byder på separat bruseniche, spots i loftet og kvalitetsmaterialer fra Hans Grohe og Dansani. Som en ekstra luksus, finder I håndklædetørrer med timer, der slukker automatisk, samt gulvvarme. Fra stuen går den indvendige trappe ned til et stort disponibelt rum. I kælderen er der bryggers med adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Fra det fine bryggers med granitgulv, har I egen udgang til have. Kælderareal er ikke godkendt til beboelse, men medregnet i boligarealet. I kælder er væg mod gavl behandlet med Vandex, som udelukker fugt og holder væggen sund og åndbar.

Udenfor har I glæde af flotte, grønne, fællesarealer, samt gode parkeringsmuligheder. En lejlighed, som bestemt er oplevelsen værd.