Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02068
Kontant
4.895.000
Udbetaling
245.000
Brutto / netto
19.920 / 17.604
Boligtype
Villa
Opført
1959
Ombygget
1981
Energimærke
D
Boligareal
168 m2
Grundareal
670 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.350 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.797 kr.

Prebens Vænge 8
2800 Kongens Lyngby

arkitekt-
tegnet
villa

Højtliggende og velplaceret i Lundtofte ligger denne arkitekttegnede villa, og venter på at slå dørene op for nye ejere. Arkitekten er A. Brøchner-Nielsen, og ejendommen fremstår rummelig med en dejlig udsigt fra 1. salen. Beliggenheden er attraktiv for familien, som holder af naturen, men ønsker at bo nær alle byens bekvemmeligheder. Med sine mange tilbud ligger Lyngby blot en 15 min. cykeltur fra ejendommen.

Villaen er bygget i 1959, men er siden renoveret bl.a. med nyt tegltag på hovedhuset i 2012, senere er flere døre, vinduer m.v. udskiftet. I stuen er gulvet af sildebensparket i egetræ og stavparket i massivt træ ses på første sal. Tilbygningerne har listelofter i knastfrit Oregon Pine, og den ene har Höganæs klinkegulv med dejlig gulvvarme. Kvadratmeterne fordeler sig således, at I får hele tre stuer en suite samt et charmerende køkken, et badeværelse og et bryggers i stueplan. Førstesalen er indrettet med tre gode værelser med udsigt til skov og grønne græsarealer. Sommeren tilbringes på den ugenerte terrasse med eftermiddags-/aftensol. Fra haven er der direkte adgang til markvej med hestefolde og grønne arealer.

Løbeskoene luftes i et af de skønne naturområder nær huset, der bl.a. omfatter Dyrehaven, Mølleåen og Det Danske Schweiz. ~I lokalområdet er der desuden mulighed for at dyrke bl.a. tennis, fodbold eller ridning. Skolevejen er tryg og sikker, og der er både daginstitution og indkøbsmuligheder tæt på, ligesom der er gode forbindelser med offentlig transport til København. Alt i alt en charmerende bolig med perfekt beliggenhed i skøn natur i det eftertragtede Kongens Lyngby.