Åbent hus: 8/12 kl. 14:20-14:40

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02046
Kontant
8.350.000
Udbetaling
420.000
Brutto / netto
33.959 / 30.193
Boligtype
Villa
Opført
1931
Energimærke
C
Boligareal
151 m2
Kælder
89 m2
Grundareal
800 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.900 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.140 kr.

Vandrevej 7
2900 Hellerup

SUBLIM
EJENDOM
I 2900

På en rolig og samtidig central vej i det attraktive Hellerup, står denne herskabelige villa parat til at byde jer velkommen. Alle dagligdagens gøremål er indenfor rækkevidde, og på blot 15 minutters gåtur befinder I jer på Hellerup Station og i Hellerup bymidte. Gode skoler og daginstitutioner ligger ligeledes tæt på, og alle byens faciliteter, indkøb og rekreationsmuligheder er placeret centralt i det bynære miljø.

Husets fem værelser strækker sig over 151 m2 bolig i tre plan med en gennemtænkt planløsning, der favner den store familie. Når I ankommer til villaen, bliver I budt velkommen af en lys hall med højt til loftet og bemærker hurtigt den indbydende atmosfære. I bliver ført videre til to ekskvisitte stuer, hvor lysindfaldet er enestående. De imponerende vinduer og den åbne adgang til køkkenet sikrer masser af lys, og giver en åben fornemmelse i rummene. Opholdsstuen emmer af stemning, og kan indrettes med flere hyggekroge, som danner rammerne for dedikeret samvær. Den elegante spisestue er et oplagt samlingspunkt, hvor skønne middage i selskab med venner og familie kan arrangeres. Herfra har I adgang til den rummelige terrasse, som indbyder til talrige grillaftener med udsigt til havens smukke arealer og børneleg. Villaens klassiske, herskabelige stil med smukt udsmykkede stuklofter og charmerende paneler, har sammen med de smukke døre bevaret ejendommens traditionelle sjæl. Køkkenet bidrager til gengæld med et moderne touch, og er strategisk arrangeret med funktionalitet for øje. Her har I masser af plads til opbevaring, og de lyse elementer blender godt ind sammen med villaens øvrige udtryk. Familien har masser af plads til at boltre sig på, og i stueetagen finder I et velindrettet værelse, der eksempelvis kan anvendes som kontor. Førstesalen tilgås fra en charmerende trappe i hall´en, som fører til to værelser og master bedroom, hvorfra I har udgang til flot altan. På førstesalen ligger husets ene badeværelse, lækkert og i tråd med resten af husets charmerende stil. Pladsen stopper ikke her, for også i kælderen er der kræset for detaljerne. Foruden bad, værksted og vaskerum, bliver I mødt af to gode rum med mange anvendelsesmuligheder.

På den 800 m2 grund blev der i 2013 opført ny carport, og i haven har I masser af plads til både børneleg og afslapning med et godt glas vin til lyden af fuglenes kvidren.