Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07967
Kontant
9.000.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
36.522 / 32.491
Boligtype
Halvt dobbelthus
Opført
2017
Energimærke
A2015
Boligareal
200 m2
Grundareal
558 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.603 kr.
Forbrug pr. mdr.
431 kr.

Kommandanten 4
2950 Vedbæk

LÆKKER
BOLIG
FRA 2017

Dette lækre, halve dobbelthus fra 2017 har plads til den store familie. Der er tale om en perfekt indretning med mange muligheder i de to fulde plan. Ydermere er beliggenheden fantastisk ved parklignende arealer og naturfredede områder i Vedbæk.

I mødes af et lyst og indbydende hjem, som har gulvvarme overalt og moderne interiør. Der skabes en harmonisk sammenhæng med trægulve, og vindueskarmene er beklædt i komposit. Det tidløse udtryk markerer sig eksempelvis i Svane-køkkenet, hvor de minimalistiske, hvide elementer ledsages af en matchende bordplade. Rummet er indrettet med loftspots, ovn og mikroovn i arbejdshøjde samt en køkkenø med plads til et par barstole. Der er åben forbindelse til stuen og spisestuen, og opholdsmiljøet beriges samlet set af tre sydvendte dobbeltdøre til terrassen. Det praktiske bryggers kan fungere som grovkøkken, og etagen fuldendes af et kontor samt et gæstetoilet. En smuk trappe med indbygget LED-lys i trinnene leder jer til førstesalen, som indledes med endnu en stue. Der er fransk altan, og det nyder de to børneværelser også godt af. Forældresoveværelset har walk-in-closet og eget badeværelse, ligesom I får endnu et badeværelse. Ude venter jer en overskuelig have med sydvendt terrasse med mange solskinstimer. Her kan I opholde jer selv, når aftenduggen falder, eller hvis I trænger til skygge, for der er en markise fra 2018. Dertil kommer en nem græsplæne, mens der på den anden side af huset er en indkørsel med dobbelt carport.

I får hjemme på en blind vej med rare naboer i det skønne område. Ejerforeningen råder over betagende naturarealer, hvoraf nogle dele er fredede, og nogle områder er frodige. Samtidig har I let adgang til kysten med havn og strand. Vedbæk By med indkøb, skole, station og dagtilbud er kun en cykeltur væk.