Sagsdata

Sagsnr.
JN07946
Kontant
3.745.000
Udbetaling
190.000
Brutto / netto
15.163 / 13.316
Boligtype
Villa
Opført
1987
Energimærke
C
Boligareal
126 m2
Grundareal
700 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.173 kr.
Forbrug pr. mdr.
768 kr.

Ellekilden 4
3140 Ålsgårde

SKØN
VILLA V.
VANDET

Denne villa har mange forcer – og med nøgleord som en spændende indretning, imponerende loftshøjde og skønt lysindfald får I fortrinlige rammer på en lukket vej i Ålsgårde. Ejendommen fra 1987 er arkitekttegnet af Kim Utzon. Den står i virkelig god stand og er blevet moderniseret med et nyt tag i 2018 samt nye trelags-vinduer og døre i 2018-2019. Hertil hører også en carport og et skur.

I bydes velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de mange vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind. Desuden tilføjes stuen ekstra charme i form af en lys trækarnap. Det lækre snedkerkøkken fremtræder med elementer i elmetræ og hvide Corian-bordplader. Det er udstyret med rigelig opbevaringsplads og hårde hvidevarer, heriblandt energibesparende Siemens-opvaskemaskine og AEG-ovn i ergonomisk højde, så I får perfekte rammer til madlavningen. Videre er der et badeværelse med bruseafsnit, mens stueplanet fuldendes af et værelse og et bryggers med Gorenje-vaskemaskine. Tilmed kan I glæde jer over gennemgående gulvvarme i stueetagen. Under førstesalens hyggelige skråvægge finder I et værelse og en stue, som har en god loftshøjde, brede vinduer og en glaskarnap, der både sikrer et herligt lysindfald og en smuk udsigt til havet. Udenfor kan I se frem til en dejlig, nem have med træer og rododendroner. Her er også en åben terrasse og en overdækket terrasse, som gør det muligt at nyde udendørslivet, selv når duggen er faldet.

Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til indkøb samt naturskønne områder som Øresund og Hammermølle Skov, der inviterer på friske gåture. Afslutningsvis får I nem adgang til bus, togstation og motorvej, mens køreturen til Helsingør og Hornbæk kan klares på 10 minutter.