Sagsdata

Sagsnr.
JN07970
Kontant
16.995.000
Udbetaling
850.000
Brutto / netto
70.463 / 62.582
Boligtype
Villa
Opført
2009
Energimærke
B
Boligareal
228 m2
Kælder
190 m2
Grundareal
1.310 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
17.369 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.500 kr.

Rungsted Strandvej 183
2960 Rungsted Kyst

MED
EGEN
STRAND

På Rungsted Strandvej nord for Rungsted Havn har villaerne uhindret udsigt over Øresund med Hven som smuk baggrundskulisse. Strækningen er præget dels af gamle historiske ejendomme og dels af en række moderne villaer. Denne ejendom lever til fulde op til tidens standarder for eksklusivt byggeri. Her er tale om 228 m2 arkitekttegnet og gennemført moderne luxusbolig i to plan, hvortil kommer 36 m2 kælder samt indbygget carport og garage. Underetagen indeholder to rigtig gode værelser med store skydedøre mod den østvendte terrasse. Endvidere et flot badeværelse og et rummeligt bryggers.

Overetagen byder på et forrygende opholdsmiljø bestående af køkken-alrum og stue i åben forbindelse med en fantastisk udsigt, hvilket også gælder for det kombinerede soveværelse og elegante badeværelse. På denne etage er der endnu et skønt værelse, tilmed en østvendt balkon, I hele husets længde. I ejendommens arkitektur og indretning er der taget mest muligt hensyn til den unikke beliggenhed. Her er et væld af eksklusive detaljer og løsninger med brug af de bedste materialer. F.eks. Dinesen plankegulve og Jura natursten, som er benyttet både indenfor og på udvendige trapper og terrasser, hvilket giver et usædvanligt flot helhedsindtryk. Køkken og badeværelser samt indbyggede skabe i alle værelser er fra Multiform i hvid højglans. Der er installeret centralstøvsuger og Genvex ventilation med varmegenvinding. Elegant belysning såvel inde som ude.

Der er plads til fire biler i den indbyggede carport og den opvarmede garage med elport. På taget ekstra isolering i form af vedligeholdelsesfri mosvegetation. Den bagved liggende ejendom i amme arkitektur og materialer er blevet præmieret af Hørsholm Kommune for godt og smukt byggeri. Grunden er indrettet med præsentabel indkørsel, terrasser/balkoner mod øst og vest og kræver ligesom huset minimal vedligeholdelse. Arealet er 247 m2 privat strandgrund i hele grundens bredde.