Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01220
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1897
Energimærke
D
Boligareal
124 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1

Dronning Olgas Vej 47, 2. TH.
2000 Frederiksberg

4V
SKØN
LEJLIGHED

Nu får I alletiders chance for at skabe netop dét hjem, som I altid har drømt om. Her på Dronning Olgas Vej 47 på Frederiksberg, får I nemlig et gedigent håndværkertilbud, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg på materialevalg, finish og indretning. Prikken over iet er den atmosfæriske ejendom, som lejligheden findes i samt den dejlige, fælles tagterrasse. Jeres kommende hjem er velplaceret på øverste etage i en stemningsfuld bygning fra 1897. Udefra præsenterer ejendommen sig særdeles nydelig, hvor arkitekturen med de røde murstensmure bærer præg af en dekorativ, muret gesims, frontispire over hoveddøren og et sort, halvvalmet tag, der leder tankerne hen til det forrige århundrede.

I bydes velkommen i en smuk opgang med flere fine finesser såsom flotte døre, store vinduer og en svungen trappe med elegant gelænder. I sit nuværende format folder boligen sig ud med plankegulve flere steder, stuklister og loftrosetter, som skaber en klassisk elegance. Entréen fungerer som en fordelingsgang, hvor I kan hænge overtøjet og stille skoene, inden I træder ind i hjerterummet – de to fine stuer en suite. Stuerne er blot adskilt af dobbeltdøre, og når der åbnes op, kan lyset fra vinduespartierne flyde frit mellem de to rum. Fortsæt derefter til køkkenet, som byder på masser af plads – og forestil jer blot hvordan det vil være at udfolde sig med madlavningen i et nyt, lækkert køkken. De resterende kvadratmeter er dedikeret til et disponibelt rum, et badeværelse med badekar og to værelser, hvoraf det ene kan tilgå den vestvendte altan, hvor I kan nyde livet under åben himmel. I kan desuden også glæde jer til at tilbringe sommerhalvåret på den fælles tagterrasse.

Fra adressen er der gåafstand til to Metro Stationer og dagligvarebutikker, mens I på cykel kan nå Indre By på ca. et kvarter. Området er roligt og trygt.