Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01215
Boligtype
Villa
Opført
1879
Ombygget
1975
Energimærke
D
Boligareal
135 m2
Kælder
47 m2
Grundareal
74 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2

Wiedeweltsgade 5
2100 København Ø

KARTOFFEL-
RÆKKERNE
ØSTERBRO

Søger I et sted, som emmer af hygge og autentisk charme? Så bør I vende blikket mod dette rækkehus med en perfekt beliggenhed i Kartoffelrækkerne. Her får I nemlig det bedste af to verdener, da det attraktive område byder på en idyllisk atmosfære midt imellem byens pulserende liv og naturens smukke vidder.

Ejendommen fra 1879 præsenterer sig med en gråmalet facade og et nyere naturskifertag fra 2014. Indenfor er det naturlige samlingspunkt den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede glaspartier, der både sikrer et skønt lysindfald og direkte udgang til baghaven. Køkkenet har en spiseplads, som samler jer om madlavning og socialt samvær, mens stueetagen afrundes af et opbevaringsrum. Førstesalen har en stue og et soveværelse med smukke dannebrogsvinduer og gråmalede gulve. Videre er der et depotrum og et flot istandsat badeværelse fra november 2019, som er særligt komfortabelt med gulvvarme, bruseniche med glasafskærmning og Dornbracht-armatur. Andensalen rummer endnu en stue, hvor den ekstra charme tilføjes i form af brændeovnen, den gode loftshøjde, hyggelige skråvægge og synlige bjælker, som danner kant til det lyse udtryk. Tilmed er der opgang til en hems, mens kælderen råder over et disponibelt rum, et vaskerum med toilet og et badeværelse. Endelig kan I se frem til en skøn forhave og en baghave, som begge har fået lagt antikke genbrugssten i henholdsvis 2014 og 2018. Herude er det i sommerhalvåret helt oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

Beliggenheden er sublim med kort afstand til Øster Farimagsgade med alt fra lækre caféer til spændende butikker og dagligvareindkøb. De omkringliggende, naturskønne områder såsom Søerne, Østre Anlæg, Botanisk Have og Kongens Have sætter tempoet ned med afslappende gåture. Tilmed er der kort afstand til Nørreport Station og bus, mens Strøget er en kort cykeltur væk.