Sagsdata

Sagsnr.
JNL02081
Kontant
5.250.000
Udbetaling
265.000
Brutto / netto
20.618 / 18.599
Boligtype
Rækkehus
Opført
1957
Energimærke
C
Boligareal
119 m2
Grundareal
191 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.427 kr.
Forbrug pr. mdr.
884 kr.

Granparken 172
2800 Kongens Lyngby

DEJLIGT
OMRÅDE
I BREDE

En gennemført planløsning med et vidunderligt lysindfald og kvalitetsmaterialer venter i dette arkitekttegnede rækkehus med tre værelser og en solrig terrasse. Trumfkortet er den fremragende beliggenhed i Granparken i det natursmukke Brede.

Ejendommen gennemgik i 2017 en større istandsættelse, som indebar nyt køkken, badeværelse, spisestue og bryggers. Derudover er der kommet nyt el-relæ og anlagt en terrasse i den ugenerede have. Allerede fra I træder inden døre, vil I bemærke den mageløse atmosfære, som gennemstrømmer hjemmet takket være det generøse lysindfald. Det kommer blandt andet til udtryk i det store køkken-alrum, hvor to sæt franske døre leder dagslys ind fra den tilstødende stue. Familiens kok kan glæde sig til fortrinlige rammer i det nydelige HTH-køkken, hvis grå elementer og snedkerfremstillede bordplade i massiv egetræ harmonerer med resten af husets æstetik. Hertil kommer integrerede hårde hvidevarer fra Siemens´ eksklusive studioLine med induktionskogezone og pyrolyseovn med Wifi-styring. Tilmed har I en Quooker. Gulvet er udført i flydende spartelmasse, hvilket giver en flot sammenhæng mellem køkken og alrum. Herfra kan I også tilgå et stort bryggers med egen indgang og vaskefaciliteter. Den fornemme stil fortsætter i det moderne badeværelse med indbygget Vola-armatur og håndklædevarmer, hvor I kan nyde godt af gulvvarmen efter morgenbadet. Etagen afrundes af en stor, indbydende stue med skrånende loft, egetræsparket og udgang til terrassen med sol fra morgen til aften. På første sal udspringer de tre værelser fra reposen, hvoraf de to har fast skab.

Der er ikke en finger at sætte på den stille vej i et børnevenligt område, der også kendetegnes af det fantastiske landskab med skov og Mølleåen – en betagende kulisse at betragte på gåturene. Ugens aktiviteter er også lette at få til at gå op i en højere enhed med under én kilometer til daginstitution, offentligt transport og indkøbsmuligheder ved Brede Torv.