Sagsdata

Sagsnr.
JN07983
Kontant
3.295.000
Udbetaling
165.000
Brutto / netto
13.285 / 11.701
Boligtype
Rækkehus
Opført
2018
Energimærke
A2015
Boligareal
100 m2
Grundareal
89 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.749 kr.
Forbrug pr. mdr.
122 kr.

Faldskærmsvej 76, Jonstrup
3500 Værløse

UDSIGT
TIL ÅBNE
VIDDER

På Faldskærmsvej 76 nær Måløv står dette moderne rækkehus klar til at byde nye ejere velkommen. Her kan I se frem til en bolig med en fremragende planløsning og udsigt til de åbne vidder fra terrassen og de vestvendte vinduer.

Ejendommen er opført i 2018 og er kategoriseret som et Svanemærket hjem. Her får I desuden glæde af et væld af lækre tiltag og kvalitetsmaterialer såsom gulvvarme overalt, ventilation med varmegenvinding, et fjernbetjent el-ovenlysvindue og samme nydelige fliser i køkken, entré, toilet og på badeværelset, der binder hele husets udtryk smukt sammen. Tilknyttet er også fine parkeringsforhold, en legeplads og eget skur.

I bydes indenfor i entréen, hvor der er plads til at hænge overtøjet og stille skoene i den snedkererede skabsløsning. Hjemmets hjerte er stueplanets fantastiske opholdsmiljø bestående af stuen og køkkenet, der ligger i åben forbindelse. Køkkenet er stilrent udført med hvide, grebsfrie fronter og integrerede hårde hvidevarer, mens stuens størrelse taget i betragtning snildt kan indrettes med en spisesektion og et hyggeligt sofaarrangement. Etagen rummer endvidere et gæstetoilet med plads til en praktisk vaskesøjle. Førstesalen råder over tre værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse og kan benyttes til soveværelse, mens det tilstødende kan indrettes til et walk-in-closet eller et lettilgængeligt børneværelse, alternativt kan den lette væg imellem de to værelser fjernes, så man får et stort lækkert soveværelse. Afslutningsvis får I et lækkert badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. Fra stuen har I direkte udgang til den vestvendte terrasse, hvor I let arrangerer et pragtfuldt uderum med en exceptionel udsigt og mulighed for at nyde helt fantastiske solnedgange. Dertil får I fornøjelsen af en forhave.

I bosætter jer i Filmhusene på Flyvestation Værløse, der dækker over et stort, naturskønt areal. Her finder I blandt andet landingsbanen til rulleskøjteløb og cykling, et fælleshus i Hangar 3 og en masse flotte, grønne områder eksempelvis omkring Værebro Å. Med postnummer i Værløse kan I tilgå fremragende skoler og pasningstilbud, mens indkøbene foretages i Måløv.