Sagsdata

Sagsnr.
JN07979
Kontant
9.150.000
Udbetaling
460.000
Brutto / netto
36.760 / 32.706
Boligtype
Villa
Opført
1987
Energimærke
C
Boligareal
243 m2
Kælder
86 m2
Grundareal
1.182 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
8.619 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.502 kr.

Bakkevej 13
2950 Vedbæk

SMUK
VILLA I
TRØRØD

I et utroligt natursmukt og meget børnevenligt område, på en rolig og lukket vej, udbydes denne rummelige og charmerende bolig, med den skønneste udsigt. Den hvidpudsede ejendommen er blevet gennemgribende renoveret, og fremstår i en særdeles flot og indflytningsklar stand. Blandt andet kan nævnes et lækkert badeværelse i stueplan, køkken og vinkælder i 2013, hulmursisolering og pudsning af facade i 2014 samt renovering af førstesalens badeværelse i 2018.

Ejendommen rummer 243 veludnyttede kvm. samt en højloftet, tør og boliglignende kælder på 86 kvm., med gulvvarme og direkte udgang til haven. Trumfkortet er det herlige køkken-alrum, der samler jer om madlavning og socialt samvær. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer akkompagneret af bordplader i Jura Grau. Det er udstyret med en køkkenø og lækre hvidevarer. Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af stuens lyse trægulv og sprossede vinduer, der sikrer et skønt lysindfald, mens brændeovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Stueetagen fuldendes af en møblerbar entre, et bryggers samt et flot og rummeligt badeværelse med både et fritstående badekar og en bruseniche. Førstesalens omdrejningspunkt er en hyggelig repos, hvorfra alle rum kan nås. Her er der endnu et badeværelse, der ligesom det forrige byder på gulvvarme. Videre er der tre store værelser, det ene med en hyggelig hems, og det andet har udgang til en solrig altan. Afslutningsvis består den 86 kvm. boliglignende underetage af et multirum (benyttes i dag til motionsrum), en charmerende vinkælder, vaskerum, fyrrum og yderligere to værelseslignende rum.

Udenfor kan I se frem til en dobbeltcarport samt en ugeneret og solrig have med et orangeri og flere hyggekroge. I hverdagen finder I Trørød Torv, skole, daginstitution, indkøb og sportsfaciliteter inden for en radius af to kilometer. På cykel tager det under ti minutter at nå Vedbæk Havn og Trørød Skov. Endelig får I hurtig adgang til bus og motorvej, mens køreturen til Københavns centrum kan klares på en halv time.

Alt i alt en fantastisk ejendom med mange kvm., en ideel planløsning samt en helt unik beliggenhed.