Sagsdata

Sagsnr.
JNL01898
Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
35.303 / 31.847
Boligtype
Villa
Opført
1948
Ombygget
2001
Energimærke
D
Boligareal
191 m2
Kælder
90 m2
Grundareal
955 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.383 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.765 kr.

Borgevej 41B
2800 Kongens Lyngby

LYNGBYS
BEDSTE
VILLAVEJ

Ejendommen ligger på en af de bedste adresser i Kgs. Lyngby tæt på Mølleåen og Sorgenfri Slotspark og samtidig i gå afstand til centrum af Kgs. Lyngby, hvor I finder masser af butikker og restauranter. Der er mange muligheder for gå – og løbeture i nær området, og dyrehaven ligger i cykel afstand. Borgevej er en hyggelig vej med mange gamle træer og ligger i en 30 km zone uden gennemkørende trafik. Få minutters gang fra huset kører lokalbanen ”Grisen” fra Fuglevad Station mod Jægersborg Station, hvor der er forbindelse videre mod København.

Ejendommen blev ombygget og renoveret i 2000 og fremstår meget velholdt. Spændende indretning i forskudte plan med en bred, møblérbar gang i midten af hele huset. I den sydlige del af ejendommen er der forældre afdeling med master bedroom, stort badeværelse og walk-in closet og derudover to store børneværelser og et brusebadeværelse. I den nordlige del finder I en muret havestue i Provence-stil og med et fantastisk lysindfald og udsigt over haven. Havestuen er bygget sammen med dagligstuen, der har en brændeovn og et delvist adskilt kontor afsnit. Køkkenet har åben forbindelse til spisestuen, hvor der er en fransk altan med morgensol. I gangen, på trapperne, i køkkenet og i spisestuen er der lagt et lækkert Forbu linoleumsgulv. Kælderen er særdeles brugbar og føles som en integreret del af hjemmet på grund af de forskudte plan. Hernede er der et stort værelses lignende rum, bryggers, værksted, gang med skabe og en viktualie/vinkælder. Kælderen har fået lavet omfangsdræn og udvendig isolering, og generelt er huset velisoleret og har et godt indeklima. Der er desuden dobbelt carport og et skur til opbevaring.

Huset ligger perfekt placeret på grunden med en 27 m2 vestvendt træ-terrasse, og havens buske og træer forhindrer indkig fra naboen.