Sagsdata

Sagsnr.
JNG02007
Kontant
5.775.000
Udbetaling
290.000
Brutto / netto
22.820 / 20.673
Boligtype
Villa
Opført
1933
Energimærke
D
Boligareal
92 m2
Kælder
79 m2
Grundareal
950 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.378 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.695 kr.

Herredsvej 54
2820 Gentofte

FUNKIS-
VILLA I
2820

Funkisinspireret villa i flot stand med rolig og privat have. Beliggende på den rolige Herredsvej, en lukket vej i bydelen Vangede nær Gammelmosens fredede naturarealer, kan I nu slå et smut forbi nr. 54 og opleve denne velholdte og på alle måder indbydende villaejendom i to plan, som slår sine folder på en kuperet grund.

Med sine rene linjer og det delvist flade tag, der kun en hælder en smule, henter ejendommen inspiration i funkisarkitekturen og har derved en attraktiv minimalistisk udstråling, som netop er karakteristisk for visse typer af 30´ernes villaer. Dette eksemplar fra 1933 er ingen undtagelse. Ejendommen befinder sig på en 950 kvm stor grund, der skråner en smule, således at boligens kælderplan visse steder føles som en klassisk stueetage med direkte ind- og udgang til indkørslens niveau, mens den bagerst har karakter af en traditionel kælder med kig fra vinduet ud til den grønne have. Og apropos have – wauw! Haven er virkelig dejlig og føles fuldkommen privat, så I virkelig kan hive stikket ud og bare tulle rundt og nyde sommerens gode vejr i afslappede omgivelser. Der er flere hyggelige kroge, som indbyder til at slå sig ned med en god bog og en kop kaffe, ligesom der er god plads til børnenes leg på plænen. I forbindelse med huset er der opført en hævet solterrasse, hvor I kan suge den sidste aftensol til jer, mens grillen så småt køler af efter en lækker middag. Huset præsenterer et enhedsareal på 169 kvm fordelt over kælder- og stueniveau (heraf 15 m2 garage integreret i kælderen). Dertil får I også en garage, et haveskur samt en integreret carport med direkte forbindelse til kælderen, der byder på vaskerum, et lille badeværelse og to store disponible rum, der kan indrettes til et væld af formål. Kælderen er alt i alt virkelig flot; høj, tør og helt uden kælderfornemmelser. Ovenpå fortsætter boligen med at imponere, og det ene hyggelige rum efter det andet viser sig frem med fokus på flotte materialer. Via entréen byder de smukkeste franske dobbeltdøre ind til en kæmpestor stue med lyse trægulve, som giver plads til både sofahjørnet og spisebordsarrangementet. Herfra er der adgang til det ene af værelserne, mens det andet ligger helt nede for enden af gangen. Til slut viser huset både et toilet og et regulært badeværelse med brus frem foruden det lækre spisekøkken, der står frem med hvide, grebsfrie fronter, en hyggelig spiseplads og direkte udgang til terrassen.

Denne hyggelige bolig passer godt til alt lige fra børnefamilien til parret, der drømmer om ekstra god plads og en dejlig stor have. Alt dette får I her i Vangede tæt på det hele – naturen, skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og offentlig transport.