Sagsdata

Sagsnr.
JNL02096
Kontant
4.750.000
Udbetaling
240.000
Brutto / netto
18.659 / 16.831
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1908
Ombygget
1972
Energimærke
E
Boligareal
120 m2
Kælder
15 m2
Grundareal
100 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.519 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.000 kr.

Bagsværdvej 73, 1. TV.
2800 Kongens Lyngby

EGEN
HAVE &
TERRASSE

Det er moderne og lyse rammer, du flytter ind i med købet af denne lejlighed, der byder på omtrent 170 etagemeter. Her får du nemlig råderet over selve den treværelses lejlighed samt to disponible rum. Udover en alsidig planløsning med mange indretningsmuligheder får du også en stor træ-terrasse same brugsret til egen have og en attraktiv beliggenhed i Nybrokvarteret.

Lejligheden har et nutidigt udtryk og er da også opdateret i 2019 med nye sprossevinduer og køkken. Køkkenet er som taget ud af et boligmagasin med sine sorte fronter og lyse bordplade i træ. En halvmur åbner op for alrummet, så du kan forestå madlavningen og samtidig skåle med gæsterne, der finder sig til rette rundt om langbordet. Som en dejlig detalje er der lagt gulvvarme det smukke gulv, som strækker sig videre over i stuen. Planløsningen har et spændende twist, da en trappe fører fra opholdsmiljøet op til to værelser og et badeværelse med badekar. Slutteligt er der adgang til to disponible rum.

Haven er omkranset af hæk og plankeværk, og består af en enkel græsplæne og en stor terrasse. Med terrassens orientering mod syd og vest, nyder du godt af sol hele dagen og til den går ned, så her kan man snildt forestille sig at tilbringe de lyse sommeraftener i bløde loungemøbler. Fra adressen er der ikke langt til Lyngbys centrum, der byder på gode shopping muligheder, caféer og restauranter. Endvidere er der S-togsstation. Området omkring Lyngby- og Bagsværd Sø byder på smukke omgivelser til løbeturen eller om sommeren i kano.