Åbent hus: 1/3 kl. 11:00-11:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02090
Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Brutto / netto
13.743 / 12.393
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1906
Energimærke
F
Boligareal
90 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.649 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.409 kr.

Gammel Bagsværdvej 22, ST. TH.
2800 Kongens Lyngby

CENTRAL
STUE-
LEJL.

Leder I efter en lækker og indflytningsklar bolig? Så bør I se nærmere på denne treværelses lejlighed centralt i Lyngby, der takket være placeringen i stueetagen samtidig er let tilgængelig. I bosætter jer i det skønne Digterkvarter med én af de bedste beliggenheder i hjertet af byen. Hovedgadens butikker, caféer og indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand, hvilket ligeledes gør sig gældende for stationen, Lyngby Storcenter og de pragtfulde omgivelser ved Lyngby Sø, hvor I kan lufte løbeskoene. Tilmed hører adressen til den populære Engelsborgskoles distrikt, og pendleren har blot få minutters kørsel til motorvejen.

Ved overtagelsen bliver I en del af en lille, velfungerende ejerforening uden gæld. Der er gode, gratis parkeringsforhold på begge sider af ejendommen, og I får brugsret til eget kælderrum med mulighed for at arrangere et værksted samt et stort loftrum, hvilket i alt giver jer over 30 kvadratmeters opbevaringsplads. Udendørs er der et cykelskur, en lukket fælleshave samt privat nyttehave – alt sammen med direkte udgang fra gangen, så børnene trygt kan løbe ind og ud. Inden døre er der istandsat med blandt andet maling og allergivenligt gulvtæppe i børneværelset. Nedenunder er det originale plankegulv bevaret ligesom i resten af hjemmet, på nær stuen, hvor der er lagt et nyere gulv i samme stil.

I træder over dørtærsklen til entréen, hvor I på venstre hånd finder badeværelset fra 2017 med bruseniche, vaskefaciliteter og vandbaseret gulvvarme. På samme side ligger det lækre køkken fra 2016, hvis hvide fyldningselementer er toppet af en flot granitbordplade og er veludstyret med både induktionskogezone og pyrolyseovn. Overfor køkkenet møder I den rummelige stue, og boligen afrundes af to indretningsvenlige værelser. Foruden et oplagt soveværelse er der rum til et børneværelse, et kontor eller et hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov.

Ejerforeningen er sund og veldrevet, så lejligheden sælges udelukkende af den glædelige årsag at der har været familie forøgelse hos nuværende ejere.