Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02076
Kontant
2.400.000
Udbetaling
120.000
Brutto / netto
9.700 / 8.579
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1969
Energimærke
C
Boligareal
47 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
1.715 kr.
Forbrug pr. mdr.
450 kr.

Bjelkes Allé 34, 2. 36.
2200 København N

LEJL. M.
ALTAN &
ELEVATOR

Unik lækker Nørrebro lejlighed med stor altan, elevator og privat parkering. Velkommen til denne unikke lejlighed, som er beliggende i hjertet af Nørrebro kun få minutters gang fra det hyggelige café miljø, grønne områder, indkøb og træningscentre.

Lejligheden er noget ganske særligt – stort køkkenalrum og stue i lyse og stilrene nuancer med direkte udgang til en stor solrig altan. Herfra er der en fin udsigt over områdets hustage. Her er et fantastisk lysindfald til alle rum.Soveværelse med indbygget reolsystem og råt bøjlestativ. Sengen er designet til soveværelset med indbygget opbevaringsplads under madrassen. Kan medfølge hvis ønskes. Rummeligt og pænt badeværelse med terrazzogulv, god udluftning i form af vindue, separat bruseniche og toilet.Det er dejligt nemt at komme hjem med indkøb eller andet, da du træder direkte ind i elevator i stueplan. Endvidere er der et kælderrum tilhørende til lejligheden samt vaske- og tørrerum.

Kun få minutters gang til metro og bus, du kan derfor være på Kgs. Nytorv på ganske få minutter. Hvis du har behov for at parkere med egen bil, kan dette ske både foran ejendommen og inde i gården, hvor der er privat parkering.