Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02060
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1999
Energimærke
C
Boligareal
95 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1

Ejgårdsvej 2, 1. TH.
2920 Charlottenlund

ELEVATOR
ALTAN &
P-PLADS

I hjertet af Charlottenlund, tæt på Øresund og områdets mange parker og skove og forretningsstrøgene på Jægersborg Alle og Ordrupvej, ligger denne skønne, meget indbydende og veldisponerede, lyse lejlighed med elevator, stor altan og egen parkeringsplads i det attraktive Ejgårdshave.

Ejendommen er fredeligt beliggende, tilbagetrukket fra vejen i god, åben afstand fra naboer og med udsigt over den hyggelige, velpassede have med charmerende thepavillon og smukke træer og buske. Lejligheden er særdeles funktionelt indrettet, den er ældre-/handicapvenlig men er egnet til alle aldersgrupper, par såvel som enlige, eller til den lille familie. Fra hallen med panoramavinduer kan man tage trappen eller elevatoren op til første sal. Her træder man ind i den rummelige entre med indbyggede skabe og adgang til badeværelset med bruseniche og vaskesøjle. På den anden side af entreen ligger det meget rummelige, lyse soveværelse, ligeledes med mange indbyggede skabe og direkte udgang til altanen. Man fortsætter ind i lejlighedens hjerterum, den dejlige, store, åbne opholdsstue, hvor lyset strømmer ind ad de sydvendte vinduer og fra vinduerne i køkkenet. Charmerende småsprossede døre adskiller opholdsstuen fra spisestuen, som har fransk altan – her kan man indtage sin kaffe i morgensolen.

Hvis man måtte ønske det, er det også muligt at lave spisestuen om til et selvstændigt værelse. Fra både stue og soveværelse er der direkte udgang til den store, sydvendte altan, som strækker sig i næsten hele lejlighedens bredde. Her er plads til både spiseplads og solsenge og smukke planter sommer og vinter. Altanen er delvist overdækket og har desuden stor markise, som kan foldes ud ved behov. Til lejligheden hører også kælderrum på ca. 6 m2 i tør, velholdt kælder. Der er gode transportmuligheder med nem adgang til motorvej og s-tog, Københavns centrum nås på 10-15 min.