Åbent hus: 1/3 kl. 11:00-11:20

Sagsdata

Sagsnr.
JN07907
Kontant
3.995.000
Udbetaling
200.000
Brutto / netto
16.093 / 14.315
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2009
Energimærke
C
Boligareal
140 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.374 kr.
Forbrug pr. mdr.
363 kr.

Pilehøj 6E, 1. TV.
3460 Birkerød

FLOT LEJL.
MED STOR TERRASSE

Velplaceret i Birkerød møder I denne lyse og flotte lejlighed, der nu kan blive jeres. Boligen er fordelt over to plan, og udmærker sig med et moderne udtryk, fire altaner og en stor terrasse. Beliggenheden placerer jer desuden tæt på Furesø Golfklub og alle hverdagens nødvendigheder. Ejendommen er opført i 2009 og en perfekt blanding af komfort og stilren æstetik ude som inde.

I træder ind i en indbydende entré på første sal, hvorfra hjemmet folder sig ud. Etagen er indrettet med to værelser og et badeværelse, begge værelser har udgang til hver sin altan. En trappe fører jer videre ovenpå, hvor de store vinduespartier imponerer og lader solens stråler flugte gennem hjemmet. Vinduerne, der strækker sig helt til loftet, skaber en helt særlig atmosfære, ligesom I får en skøn udsigt over hustage og trætoppe. Glaspartierne forbinder køkkenet og stuen i hver sin ende, hvilket giver et godt flow i hjemmet. Køkkenet er opstillet med hvide elementer og plads til et spisebord, så morgenmaden hurtigt kan serveres. Fra både køkken og stue er der udgang til to mindre altaner, og den store terrasse, der synes at tilføje hjemmet ekstra kvadratmeter i de varme måneder. Lejligheden afrundes med endnu et smart badeværelse.

Rundt om ejendommen er der grønne arealer, som bidrager til et behageligt nærmiljø, mens I heller ikke har langt til sø og skov. I får også nem adgang til alle byens bekvemmeligheder med omtrent halvanden kilometer til Birkerød Station, ligesom motorvejen blot er få kilometer herfra. Bussen stopper omkring 300 meter fra ejendommen, og derudover har I skole og daginstitution i nærheden.

Er det jeres boligdrøm? Kontakt os straks!