Åbent hus: 1/3 kl. 12:20-12:40

Sagsdata

Sagsnr.
JN07990
Kontant
11.995.000
Udbetaling
600.000
Brutto / netto
48.185 / 42.456
Boligtype
Villa
Opført
2000
Energimærke
B
Boligareal
177 m2
Grundareal
1.308 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.621 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.007 kr.

Damgårdsvej 13A
3460 Birkerød

IDYL
VED
FURESØ

BEMÆRK EJERUDGIFTEN

For enden af en stikvej i det attraktive Bistrup ligger denne velbeliggende villa fra 2000, omgivet af fredet eng, der fører direkte til Furesø. Her får I en flot bolig i naturskønne omgivelser et øjebliks gang fra Vaserne.

Ejendommen er opført i tråd med områdets tradition for sortmalede træhuse. Huset fremgår i en flot og indflytningsklar stand. Ligeledes er her komfortable løsninger som centralstøvsuger, genveksanlæg og intelligent lysstyring. Det rummelige spisekøkken fra Multiform fremstår flot med rigelig skabplads bag fronterne, der er toppet af en bordplade i bøg, mens kogezonen er omkranset af granit. Det er udstyret med veludvalgte hvidevarer, herunder indbygningsovne i arbejdsvenlig højde, og midt i rummet kan placeres et langbord med udsigt over den frodige have. Stuen får et generøst lysindfald fra karnappens sprossede vinduesparti, hvor de naturskønne omgivelser bliver en del af indretningen, mens dobbeltdørene leder til den sydvestvendte terrasse, der udvider boligarealet i sommerhalvåret. Fra den halllignende entré åbnes der for et regulært værelse samt et nydeligt badeværelse med gulvvarme. På hjemmets førstesal møder I en anseelig, møblerbar repos, hvorfra der er udgang til altanen med et uspoleret vue over engområdet og Furesø. Hertil kommer et badeværelse med badekar samt to værelser, hvoraf det ene har adgang til walk-in-closet.

Udenfor venter jer en stemningsfuld have, der er anlagt så den flyder sammen med den omgivende eng, hvor I kan møde det rige dyreliv. Indenfor få minutters gang når I Furesøen, hvor en eksklusiv privat bådebro, med kun 21 medlemmer venter, her er der fælles kajakker og eksklusiv motorbådtilladelse. Trods de idylliske omgivelser finder I skole, pasningstilbud og indkøb indenfor en radius af blot to kilometer. Kontakt os for en fremvisning!