Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0148
Kontant
4.750.000
Udbetaling
240.000
Brutto / netto
18.803 / 16.942
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1994
Energimærke
C
Boligareal
97 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.461 kr.
Forbrug pr. mdr.
340 kr.

Midtermolen 18, 2. TH.
2100 København Ø

VAND
P-PLADS
ELEVATOR

På en yderst attraktiv beliggenhed, kan vi nu tilbyde den noget nær perfekte størrelse 3V-lejlighed. Lejligheden har panorama-udsigt til vandet fra såvel den ene altan som fra stue/køkken. Stemningen er urban og moderne. Her opleves København fra første parket i sin blanding af funky nybyggeri, og alligevel mixet med historiens vingesus. Der hersker en særlig ro, og med såvel Kastellet som Den lille havfrue nærved, vælger man et ophøjet beliggenhed. Der er kun 2,5 km. til Københavns centrum, og Østerport Station ligger kun ca. 900 mtr. væk.

Lejligheden ligger på 2. sal, og dermed er man netop sikret vandudsigten uanset om man går eller står i lejligheden. Køkkenet trænger til opdatering og gulvene vil blive som nye efter en slibning. Lejligheden er fordelt med god størrelse entré, pænt badeværelse, godt soveværelse samt værelse. I det store hjerterum er køkkenet er placeret i den ene ende med god plads til plankebordet og adgang til den ene altan samt rummelig stue i anden halvdel, også med altan. Dermed har man både morgen- og aftensol.

Til lejligheden medfølger en p-plads i kælderen. Der er tillige gode muligheder for parkering på gaden. Kælderrum og cykelkælder.