Sagsdata

Sagsnr.
JN07885
Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Brutto / netto
42.963 / 37.677
Boligtype
Villa
Opført
1850
Ombygget
1956
Energimærke
D
Boligareal
205 m2
Kælder
42 m2
Grundareal
503 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
7.426 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.657 kr.

Vedbæk Strandvej 385
2950 Vedbæk

CHARME
VED HAVN
& STRAND

Med udsigt over Vedbæks dejlige lystbådehavn og Øresund, ligger denne charmerende og velholdte ejendom på hele 205 kvadratmeter. Den tilhørende grund er på atypiske og overskuelige 503 kvm., og passer perfekt til den lille børnefamilie eller parret, der ønsker lave ejerudgifter tæt på Øresunds brusende bølger og Vedbæks herligheder.

Huset er oprindeligt bygget i 1850 og har i 2011 gennemgået en gennemgribende restaurering med blandt andet efterisolering, brandhæmmende tagunderlag samt udskiftning af døre, vinduer, VVS og el. Den hvide facade og det idylliske stråtag er således med til at bibeholde den oprindelige stil, mens moderne løsninger skaber et funktionelt og æstetisk indre. Hjerterummet er det store, åbne opholdsmiljø, hvor smukke parketgulve forener køkken-alrum og stue. Her er der god plads til hyggelige stunder bag de sprossede vinduer, der skaber et skønt lysindfald gennem hele rummet. Det moderne Multiform-køkken er udstyret med kvalitetshvidevarer fra fx Gaggenau, mens en køkkenø med integreret siddeplads skaber mulighed for samvær på tværs af aktiviteter. Stueplan byder også på et mindre gæstetoilet, mens badeværelset med bruseniche og mørke, stilrene elementer er placeret på overetagen. Det samme er de to
store og lyse værelser (det ene kan nemt opdeles i to), hvor kiploft, fritlagte hanebånd og hvælvede kviste skaber luft og bidrager til husets originale charme. Endelig har ejendommen en anvendelig kælder med to disponible rum og mulighed for vaskefaciliteter.

Udenfor findes en dejlig, aflukket have med kuplede birketræer og en herlig, sydvestvendt fliseterrasse. Her får I god plads til at nyde solen, inden Vedbæk strand byder på svalende dukkerter kun en kort gåtur derfra. Fra adressen har I desuden kort afstand til både indkøbsmuligheder, institutioner og Vedbæk Skole, ligesom I er tæt på caféer og Vedbæk St. Særligt dejligt er også placeringen nær grønne områder, der giver jer rig mulighed for at gå smukke ture ved Trørød Skov og Enrum Dam.

Denne bolig, og dens beliggenhed, SKAL opleves.