Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN007999
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1977
Energimærke
D
Boligareal
80 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1

Rønnebærvej 10, 1. 106.
2840 Holte

CENTRALT
&
ELEVATOR

Du får ikke en mere central beliggenhed i Holte end med denne flotte og rummelige 2Ver. Lejligheden ligger direkte i Midtpunktet, hvor alle byens tilbud og et væld af naturskønne oplevelser venter lige uden for døren. Boligen er både lys og velindrettet, og som prikken over iet er der brugsret til en stor tagterrasse.

Når du er løbet tør for sukker eller trænger en kop friskbrygget kaffe, behøver du hverken finde cykelnøglen eller overtøjet frem. Den centrale beliggenhed giver dig nemlig få minutters gang til gode indkøbsmuligheder og hyggeligt caféliv. Du kan ligeledes spadsere til stationen, hvor S-toget bringer dig mod Indre By, og de rekreative områder ved eksempelvis Geelskov og Furesø kan også nås til fods.

Lejligheden ligger på første sal i en velholdt elevatorejendom med gode parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet. Boligen fremstår flot og indflytningsklar, bl.a. med et flot nyere køkken. Hjerterummet er det store opholdsområde bestående af stue og køkken i åben forbindelse. Et stort, vestvendt vinduesparti lader
dagslyset strømme ind i hele rummet, og de mange kvadratmeter giver dig et væld af indretningsmuligheder. Fordelingsgangen byder på masser af garderobeplads, og herfra er der adgang til et godt soveværelse og et pænt badeværelse med bruseniche.

Du får uden tvivl glæde af den store tagterrasse, hvor du kan nyde solen i fred og ro. Her er plads til cafésæt og store blomsterkrukker – det perfekte åndehul midt i det pulserende byliv.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag, hvis denne 2Ver imødekommer dine behov!