Sagsdata

Sagsnr.
JNC02075
Kontant
679.710
Boligtype
Andelsbolig
Opført
1939
Energimærke
E
Boligareal
34 m2
Stuer/Etager
1/1
Månedlig boligydelse
2.385 kr.
Forbrug pr. mdr.
450 kr.

Løvspringsvej 6A, st. tv.
2920 Charlottenlund

ALTAN &
FÆLLES
HAVE

I fredelige omgivelser, tilbagetrukket fra vejen, gemmer sig denne perle af en 1½-værelses lejlighed. Ejendommen, der er opført i dagens lys i 1939, rummer 22 lejligheder og et charmerende gårdmiljø. Beliggenheden er yderst attraktiv – her bor du tæt på alting. Hvad enten du har lyst til at bruge en lørdag formiddag i Skovshoved Havn, Dyrehaven, Charlottenlund Skov og Fort eller i den smukke Bernstorffpark, tager det dig kun 5-10 min. på cykel. Du befinder dig i smørhullet, med både natur og bymiljø som tætte naboer. I det hele taget er mulighederne for at dyrke sport og friluftsliv mange, både i naturen og i Gentoftes mange sportsfaciliteter.
Når du går ind i lejligheden, vil du fornemme det gode lysindfald og mulighed for forskellige indretninger. Den originale atmosfære er bevaret, stilen emmer af hygge og køkkenet har åben forbindelse til stuen med mulighed for spisekrog. Den bagerste del af stuen kan også indrettes som soveværelse eller walk-in. Boligens 34 kvm. er godt indrettet, og du skaber nemt et hyggeligt hjørne i stuen, hvorfra du kan nyde solen fra lejlighedens altan. Lejligheden ligger i en høj stueplan, og de store termoruder giver masser af plads til solens stråler. Også badeværelset er lyst og med vindue, og parketgulvene i stue og soveværelse vidner om en bolig, der ønsker at bevare et originalt look. Ejendommen er blevet vedligeholdt løbende, og du har adgang til cykelskur og kælderrum.

Studerer eller arbejder du inde i København, ligger lejligheden 5 minutters gåtur fra Ordrup Station, hvorfra du på et kvarters tid kan nå ind til Nørreport Station. Hverdagens indkøb og shoppelyst kan også klares i nærområdet, da du på 5 min. kan gå ned til Ordrupvej. Her møder du en stemning, der emmer af byliv med en række små forretninger, caféer, spisesteder og gode supermarkeder. Gentofte byder derudover på mange kulturelle tilbud med bl.a. Ordrup Bibliotek tæt på.