Sagsdata

Sagsnr.
JNL02058
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
28.869 / 25.605
Boligtype
Villa
Opført
1965
Energimærke
F
Boligareal
200 m2
Kælder
35 m2
Grundareal
947 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.777 kr.

Ravnholmvej 15
2800 Kongens Lyngby

ENE-
STÅENDE
ARKITEKTUR

For enden af en stille, blind vej i det gamle Lundtoftes landsbymiljø, hvor der er et godt naboskab, og græssende heste kan ses langs vejkanten, finder I denne arkitektoniske perle af en villa, der blev opført af arkitekt Béla Schreyer til sig selv og sin familie. Med sin unikke arkitektur er huset såvel et kunstværk som en stor og stemningsfuld bolig med nærhed til naturen og et frit kig over de hyggelige omgivelser fra overetagen. Fra adressen tager det ikke meget mere end fem minutter at spadsere til den anerkendte Lundtofte Skole

Der er tale om en god, solid murstensejendom fra 1965 med en delvist svævende overetage og med en funkisinspireret arkitektur, der præges af rene linjer og store, ubrudte vinduesflader, der lukker lyset helt ind i hjemmet. Huset går i harmonisk samspil med det kuperede landskab, så der fra underetagen er udgang til en solrig gårdhave med et stort magnolietræ, og så der fra overetagen er adgang til en stor tagterrasse, som ligger i niveau med den øverste del af haven. I haven står noget så sjældent som et ferskentræ, og man kan også finde både figener, blommer og kvæder. Boligen tæller 200 kvadratmeter fordelt over halvandet plan med blandt andet fire værelser, to badeværelser og to store, sydvendte stuer – én på hver etage. Her er med andre ord god plads til både familien og eksempelvis hobbylivet eller hjemmekontoret. Det ene værelse er så stort, at det nemt kan deles op i to mindre.

Ejendommen har i 2019 gennemgået en grundig renovering med stor respekt for det originale udtryk. Overetagens opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse har eksempelvis fået gulvvarme under nye egetræsgulv, som er magen til de oprindelige, ligesom køkkenets låger er bevaret, mens der er skiftet til en ny, cementbelagt bordplade. Stuen kan desuden præsentere en brændeovn fra Jyde Pejsen, som er holdt i cortenstål, der passer til boligens udtryk. Alt er gjort med ømhed for detaljen.

NB ejendommen er renoveret på flere punkter og der kommer fjernvarme medio 2020, hvorfor energimærke karakter forventes at blive bedre karakter