Sagsdata

Sagsnr.
JNF0159
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
25.335 / 22.816
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2008
Energimærke
C
Boligareal
112 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.892 kr.
Forbrug pr. mdr.
772 kr.

Havneholmen 32, 4. TH.
1561 København V

VAND
LUKSUS
PENTHOUSE

Denne lækre lejlighed er 1 ud af 3 penthouse-lejligheder i et lækkert kompleks, hvor det gode materialevalg er i fokus. Havneholmen udmærker sig ved en særlig ro og orden. Her er man tæt på Fisketorvet, 5 min. gang til Metro, 10 min. til S-tog, Bryggen og cykelbroen. Og lige udenfor døren udspiller sig en del af Københavns havnemiljøer, og badebroen ligger 30 mtr. væk. Sælgers bådplads kan overtages, og en livsstil med livet på vandet kan kombineres med storbylivet. Et fuldstændig uovertruffent view udover såvel vand som by kan noget helt særligt.

Facaden er stilren, opført i mursten, med mahogny-vinduer/døre og brede opgange. Elevatoren fører dig øverst op til lejligheden, og du træder ind i en lejlighed med mange lækre detaljer. Bl.a. kan nævnes en imponerende loftshøjde, 3 altaner med view, keramisk træ-pejs (gas), som giver varmen på få minutter, egetræsgulve samt mahognyvinduer til gulv. Lejligheden har en god entré med skabe, stort all-room med flot integreret Multi-formkøkken m. massiv 60 mm. træbordplade og induktionskogeplade. Herfra er udg. til skøn, stor altan med udsigt til havn og maritimt miljø. Stuen er let møblerbar, med yderligere en udg. til altan. Flot badeværelse m. separat karbad samt brus. Skønt, stort soveværelse med top-lækkert walk-inn. Glasdøren fører til morgen-altanen. Yderligere er et godt værelse m. plads til hems og udg. til altanen.

Fællesfaciliteterne er mange. Bl.a. kan gæstelejlighed lejes til kr. 300 pr. døgn. Der er fælles værksted, kajakrum, 2 lånekajakker. Separat kajakbro. Bådpladsen koster 5.500 p.a. Båd og egen kajak kan evt. medfølge. Parkeringsplads kan lejes.