Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0145
Kontant
9.495.000
Udbetaling
475.000
Brutto / netto
37.006 / 33.467
Boligtype
Villalejlighed
Opført
1899
Energimærke
E
Boligareal
143 m2
Grundareal
100 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.101 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.250 kr.

Dronning Olgas Vej 28, 1.
2000 Frederiksberg

EKSKLUSIV
VILLA-
LEJLIGHED

På en villavej centralt på Frederiksberg finder I denne herskabelige villalejlighed.. Den ligger i en smuk, klassisk ejendom fra 1899 med spir og byder jer velkommen med en grøn forhave, to private parkeringspladser samt eget havestykke bag ejendommen. Lejligheden blev istandsat i 2017 og er særdeles indflytningsklar. Der er blevet taget højde for de mange smukke detaljer, og I får en bolig med en æstetik, som forbinder det gamle med det nye på elegant vis. Lejligheden har gennemgående sildebensparketgulv, som skaber et flot look igennem rummene, og der er etableret gulvvarme i køkken, spisestue, gang og badeværelse. I køkkenet blev der installeret et HTH-køkken med induktionskomfur og pyrolyseovn, som giver et diskret, moderne udtryk og lader den pompøse stuk i loftet komme til sin fulde ret.

Franske døre leder vejen ind i spisestuen og videre til stuen, hvor sprossede vinduer lader lyset strømme ind. Lejligheden har et badeværelse med tilsvarende HTH-elementer som køkkenet, og sammen med fliserne giver det et eksklusivt udtryk. Dertil kommer et gæstetoilet. To charmerende værelser fuldender lejligheden. Ønsker man 3 værelser, er det oplagt at inddrage den sidste stue til værelse, da der er rigelig plads til det store spisebord i det stilrene spisekøkken/alrum. I forlængelse af køkkenet er der en dejlig sydvestvendt altan, som giver udsyn til de flotte ejendomme i området. I kommer til at være del af en veldreven ejerforening. I 2022 er planlagt udskiftning af tag. Til lejligheden hører et stort kælderrum til opbevaring.

Ejendommen ligger centralt på Frederiksberg på en stille villavej med gåafstand til både institutioner, skole, indkøb og metro, som tager jer til hovedbanegården på ti minutter. Fra adressen kan I derudover nemt nå Godthåbsvejs mange dejlige caféer, restauranter og butikker eller nyde en dampende varm kop kaffe på hippe Jægersborggade. Slutteligt kan alle brokvarterene og Indre By nås på en cykeltur. Har I fundet drømmeboligen? Kontakt os og hør mere.