Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC02084
Kontant
7.250.000
Udbetaling
365.000
Brutto / netto
29.798 / 26.556
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1936
Boligareal
147 m2
Grundareal
10 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
8.964 kr.
Forbrug pr. mdr.
833 kr.

Strandvejen 437, ST. TV.
2930 Klampenborg

UDSIGT
TIL
ØRESUND

Velkommen indenfor i denne fantastisk lejlighed, beliggende på unik adresse med udsigt til Øresund og med egen terrasse.
Bella vista er italiensk og betyder smuk udsigt, og det er præcis hvad du får her fra denne skønne lejlighed. Lejligheden på hele 147 m2 indeholder: god rummelig entre med adgang til alle lejlighedens rum. Stor lys kombineret stue/spisestue med trappe til ekstra værelse, der har det smukkeste kik over Øresund.

Herudover findes der 2 gode soveværelser samt et lækkert nyere badeværelse udført i smukke lyse farver. Moderne stilrent køkken i åben forbindelse med stuen. Åbningen gør, at man har den smukke udsigt over Øresund også når maden tilberedes. Arne Jacobsens byggeri, hvor lejligheden er beliggende, ligger ualmindelig godt i forhold til transport og natur. Kort afstand til Klampenborg St., hvorfra man let kommer både nordpå og ind mod København. Fra du forlader lejligheden til du befinder dig centralt i København går der ca. 20 min. Garager kan tilkøbes.

I kort gåafstand finder man Dyrehaven og på modsatte side af vejen kan du besøge Bellevue Strand med kolde drikkevarer fra eget køleskab. Oprindeligt lå sommerrestaution Gl. Bellevue her, men som i 1935 måtte vige for Strandvejens udvidelse. Arne Jacobsen opførte sommerteatret Bellevue Teatret med tilhørende sommerrestauration i sidefløjen. Der blev indrettet til lejligheder i 1952 blev indrettet til lejligheder samt en mindre restaurant og er i dag en fredet bygning.