Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL02117
Kontant
6.495.000
Udbetaling
325.000
Brutto / netto
26.810 / 23.740
Boligtype
Villa
Opført
1931
Ombygget
2017
Energimærke
C
Boligareal
159 m2
Kælder
61 m2
Grundareal
642 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.534 kr.
Forbrug pr. mdr.
683 kr.

Landerslevvej 48
2880 Bagsværd

UNIK
VILLA I
BAGSVÆRD

For enden af en stille villavej i Bagsværd præsenteres I for dette udtryksfulde bindingsværkshus, som kendetegnes af lækre materialevalg med en kvalitet i topklasse. Den gennemgribende renovering, som villaen har undergået, er sket med respekt for den oprindelige stil, således at nyt og gammelt står i flot samspil.

Udefra kan I lade jer charmere af det smukke bindingsværk, der komplementeres af et udsøgt zinktag fra 2017. Indvendigt tæller den omfattende renovering blandt andet en tilbygning fra 2017, som har tilføjet en stue og to værelser. I får således et flot istandsat hjem, der emmer af nostalgi, uden at gå på kompromis med den moderne komfort.
Når I har hængt jakkerne i entréens garderobeskab, ledes I ind i husets hjerte, nemlig køkken-alrummet. Her er det de herskabelige detaljer såsom forhøjede paneler og elegante radiatorskjulere, der sammen med de rustikke loftsbjælker understreger villaens sjæl. I køkkenet når de gastronomiske udfoldelser nye højder med et eksklusivt gaskomfur og en bred ILVE-ovn med plads til rotisseri. Afslutningsvis rummer stueplanet den tilbyggede stue, som prydes af store klinker med gulvvarme, og her finder I også en udgang til terrassen.
På førstesalen ligger de fire værelser sammen med badeværelset. Der er tale om et særdeles æstetisk badeværelse udført med store gulv- og vægfliser, et væghængt toilet samt en luksuriøs Grohe-regnbruser. Kælderen indeholder et vaskerum, et smagfuldt istandsat toilet og to disponible rum.

Ude venter jer en nem og ugeneret have med en niveaudelt terrasse i ædeltræ. Når efteråret melder sin ankomst, kan I krybe ind i det hyggelige te-hus med indbygget pejs.
I bosætter jer i gåafstand fra spændende butikker og lækre cafeer i Bagsværd centrum. På en frisk cykeltur kommer I til Slotsparken ved Bagsværd Sø, og motorvejen mod København nås på få minutter bag bilrattet.