Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF0170
Kontant
11.995.000
Udbetaling
600.000
Brutto / netto
50.641 / 44.367
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1876
Ombygget
1916
Energimærke
F
Boligareal
158 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.013 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.225 kr.

Gammel Kongevej 177, 2.
1850 Frederiksberg C

ROOF
GARDEN
LIEBHAVERI

Helt unik, en ganske særlig bolig i hjertet af Frederiksberg. En ca. 75 m2 fantastisk Roof-garden åbenbarer sig som en lille diamant midt i det pulserende storbyliv. Denne herskabslejlighed beliggende i hjertet af Frederiksberg – Bare få minutters gang fra både metrostationen og skønne Frederiksberg Have, oser af personlighed. Lejligheden rummer 158 m2, hvoraf de 19 m2 er adskilt som et værelse med indgang via roof-garden samt mulighed for etablering af egen indgang fra gården. Den højloftede lejlighed er fordelt på to elegante stuer, køkken, to stilfulde badeværelser, to dejlige værelser samt et praktisk bryggers. Medfølgende parkeringsplads!

Stilen er lys og indbydende, og allerede når man træder ind i lejlighedens entré, bemærker man den klassiske stil, der går igen i samtlige rum. 2 elegante stuer, den ene med forbindelse til pænt, mindre køkken fra 2017 samt udg. til den store sydvendte terrasse-have. Lejligheden har store vinduer, så lyset altid har adgang. Flere rum har haft besøg af stukatør, så de smukke gamle stuk er velbevarede. Udemiljøet er ganske uovertruffent! Her kan tages brusebad i det fri, eller man kan slå sig ned i et af de skønne lounge-miljøer. Træterrassen er netop blevet slebet og olieret, så den er fuldstændig klar til sommeren, hvor den udgør en skøn og fredfuld oase midt i byens pulserende liv. På fliserne er der gavmild plads til både grill og udekøkken, så venner og familie kan inviteres på middag under åben himmel, og det er også her, man nyder en god bog i eftermiddagssolens skær. For enden af terrassen finder man det store rum, som måske skal udnyttes til træningsrum, atelier eller kontor?

Den højloftede lejlighed er placeret på anden sal i en murstensejendom fra 1876, der er beliggende lige midt imellem Frederiksberg Metrostation og Frederiksberg Have. Her bor man helt tæt på byens mange kulturelle tilbud, de velrenommerede spisesteder og spændende shoppingmuligheder og samtidig i gåafstand fra skole, daginstitutioner og gymnasium.