Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNG02019
Kontant
10.500.000
Udbetaling
525.000
Brutto / netto
44.339 / 38.917
Boligtype
Villa
Opført
1928
Ombygget
1979
Energimærke
E
Boligareal
145 m2
Kælder
80 m2
Grundareal
1.064 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.307 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.397 kr.

Tryggehvile Alle 1
2920 Charlottenlund

DIREKTE
TIL
DYREHAVEN

Det kræver ikke et indgående arkitektonisk kendskab eller et særligt skarpt øje for at se, at denne ejendom er noget ud over det sædvanlige. Allerede udefra tiltrækker denne smukke ejendom i Klampenborg sig positiv opmærksomhed, og indenfor fortsætter den stilfulde tone med et hav af herskabelige detaljer. Ejendommen er opført i 1928 og præsenterer sig flot fra vejen med en klassisk elegance takket være den pudsede facade, de hvide sprossede vinduer og det røde tegltag. En hoveddør med udskæringer fuldender billedet, mens de to gavle begge fremstår nyistandsatte. Heller ikke indenfor skuffer ejendommen. Her fortsætter det positive indtryk på de tre etager, hvor den historiske charme og de karakteristiske detaljer såsom sildebensparket og stuklofter tilsammen skaber et æstetisk udtryk.

En åben planløsning med stue og køkken-alrum i ét bidrager desuden til en indbydende atmosfære, der gør det muligt at være sammen på tværs af aktiviteter – uanset om I laver mad i det stilrene Boform-køkken eller hygger foran pejsen i stuen. De fire regulære værelser befinder sig alle på første sal med kiploft, fritlagte bjælker og adgang til en hyggelig hems. På etagen finder I også badeværelset, der oser af eksklusivitet med marmorfliser, et badekar og en glasafskærmet bruseniche. Boligen fuldendes hertil af en rummelig kælder. Villaen er placeret på en 1.064 kvadratmeter stor grund, der med sine rosenbede og charmerende frugttræer harmonerer fint med huset. Haven er desuden indrammet af en veltrimmet hæk, der gør det muligt at nyde solen ugeneret på den sydvestvendte marmorterrasse.

Til matriklen hører også en dobbelt garage. I kommer til at bo i et attraktivt område med kort afstand til både Ermelunden og Dyrehaven. Foruden de naturskønne områder har I kort vej til kvarterets gode skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, ligesom Klampenborg Galopbane, Bakken og Skovshoved Havn blot er en cykeltur væk.