Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNG02003
Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Brutto / netto
19.277 / 16.922
Boligtype
Villa
Opført
1935
Energimærke
F
Boligareal
99 m2
Kælder
99 m2
Grundareal
666 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.745 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.474 kr.

Ericavej 145
2820 Gentofte

FLOT
EJENDOM
I VANGEDE

På en attraktiv beliggenhed i Vangede i Gentofte ligger denne flotte bungalow-villa, hvis 198 etagemeter fordeler sig ligeligt mellem stueplan og kælderen med masser af potentiale. Her kan I se frem til at nyde tilværelsen i store, lyse stuer, to reelle værelser og en smuk, enestående have. Velkommen til Ericavej 145! Et fladt tag, vinduer i alle størrelser og en solgul murstensfacade – villaen præsenterer sig flot med træk fra 1930’ernes bungalow-stil. På alle sider omkranses huset af frodige træer og buske, hvilket harmonerer smidigt med helhedsindtrykket.

De tre stuer ligger en suite, hvilket giver jer anledning til at dyrke samværet på tværs af hverdagsaktiviteter. Med vinduespartier i begge ende modtager stuerne et gennemstrømmende lysindfald, og særligt udestuen beriger jer med et dejligt kig til haven. Køkkenet fremtræder i sit originale format med låger og skuffer i trælook samt med plads til at etablere en mindre spisekrog ud fra væggen til de hurtige serveringer. Etagen rummer endvidere to gode værelser, hvoraf det ene har skabsvæg, mens badeværelset er udført med lyserøde retrofliser og et komfortabelt badekar. Kælderen har egen indgang og består af tre anvendelige, disponible rum, et viktualierum og endnu et badeværelse, hvor I kan installere vaskefaciliteterne.

Haven står smukt, og den er perfekt orienteret mod sydvest, så I har mange solskinstimer i vente. Når duggen falder på, kan I trække ind under overdækket og sidde i læ. Nærområdet har stisystemer til de grønne omgivelser i Nymosen, hvor I kan snøre løbeskoene og berige jer ud på stierne eller tage børnene med på legepladsen. Både skoler, daginstitutioner, og indkøbsmuligheder er inden for kort afstand, og vil I en tur til København ligger S-togsforbindelsen ved Kildebakke Station blot få hundrede meter væk.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os for en fremvisning!